Afgelopen zaterdag hebben we met diverse leden de Finales van de Eredivisie Dames, Heren en Kampioenspoule bezocht. Met twee volgeladen auto’s vertrokken we in de vroege ochtend. Eenmaal in Hilversum aangekomen waren ook de families Claus en de Nood aanwezig.

De dag begon om 12.00 uur met de Eredivisie Dames finale in zaal 2. Helaas hebben we hier weinig van meegekregen, omdat de finale van de jeugd om 13.00 uur aanving in zaal 1. De titel werd voor een zesde maal op rij een prooi voor Dozy Den Helder (lees het verslag op de NTTB website).

Om 13.00 uur ving de finale van de jeugd aan. Beide teams maakten er een hele leuke finale van. Het niveau was hoog en de sfeer heel goed. In de hal in Hilversum was het zo druk dat sommige supporters zelfs vanuit de kantine moesten toekijken hoe TOGB uit Berkel en Rodenrijs het Haagse HTTV 070 de baas was in de sportieve en aantrekkelijke finale. Lees het verslag op onze eigen website of op de NTTB website.

Tot slot werd om 15.00 uur de Eredivisie Heren finale gespeeld. Itass DTK’70 versloeg de oude kampioen Enjoy&Deploy Taverzo in een bloedstollende finale met 2-3. Leuk feitje is dat Yannick Vostes een belangrijke rol speelde bij het binnenhalen van de titel voor Itass DTK’70 en hij in de laatste editie van onze Open Zeeuwse finalist was. Hopelijk mogen we hem aankomend jaar weer bewonderen, zoals we dat afgelopen zaterdag zeker hebben gedaan. Beide teams maakte er een schitterende finale van met zeer mooie rallys, emoties en spanning tot en met het laatste punt! Lees het volledige verslag op de NTTB website.

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een kijkje nemen bij de top van het Nederlandse tafeltennis.

Alwin

About Alwin