Een beknopt verslag van de resultaten week 2.

Jeugd

 1. Voor Mike en Karen was het de eerste thuiswedstrijd in de landelijke competitie, dus op zaterdagmiddag. Beide kwamen goed voor de dag tegen HelwegenPeters/Westa en wonnen allebei een wedstrijd. Jonah voegde daar drie overwinningen aan toe en ook de dubbel ging naar TTC Middelburg. Daardoor werd er met 6-4 gewonnen. 
 2. Ook jeugd 2 won met 6-4, maar dan tegen ODT. Julian was de grote man met 3 zege’s. Jan voegde daar twee zege’s aan toe en ook de dubbel werd gewonnen. Melle had zijn dag niet en kon niet tot winst komen.
 3. Richella, Yves en Bouwewijn wonnen wederom dik: 7-3. Waar vorige week Boudewijn als enige van zijn team een tegenstander mocht feliciteren, won hij nu wel alle drie zijn wedstrijden. Yves en Richella voegde daar beide twee overwinningen aan toe.
 4. Martha, Jordy en Vita kwamen wederom net tekort, ditmaal tegen Smash ’76: 4-6. Martha won wederom twee wedstrijden en ook Vita won er twee. Jordy kwam niet tot winst.
 5. Waar vorige week nog met 2-8 werd gewonnen, moesten Justin, Eva en Kees ditmaal de overwinning laten aan ODT: 4-6. Justin won twee wedstrijden en zowel Kees als Eva één.
 • Afgelopen zaterdag vond de eerste starterscompetitie plaats in Kloosterzande. Namens TTCM deden Jesse, Rens, Naut en Merten mee. In de Poule A kwam Rens helaas niet tot winst. Jesse won vier wedstrijden en werd daarmee eerste in de poule. In Poule B wonnen Merten en Naut allebei een wedstrijd. De volgende starterscompetitie-ronde vindt op 29 september plaats in onze eigen Zandkuil.

Senioren

 1. Het eerste team heeft, mede doordat Entac met twee man kwam opdagen, een ruime 8-2 overwinning geboekt. Wouter en Soren kende geen genade en wonnen beide hun wedstrijden, inclusief de dubbel. Een volledige verslag is te lezen op onze Facebook pagina.
 2. Riny, Jeroen en invaller Wilmer wonnen met 2-8 van Irene. Invaller Wilmer won al zijn wedstrijden, terwijl Riny en Jeroen daar twee wedstrijden aan toevoegde.
 3. Waar ons derde team vorige week een 5-1 achterstand omboog tot een gelijkspel, werd tegen Tios een 4-0 voorsprong uit handen gegeven: 4-6. Jan, Rogier en Jordin wonnen allen hun eerste wedstrijd en ook de dubbel Jan/Jordin was succesvol. Daar bleef het helaas bij.
 4. Peter, Alwin en invaller Sandra gingen wederom hard onderuit, ditmaal tegen Smash ’76: 9-1. Alwin kon de enige overwinning op zijn naam schrijven, terwijl Sandra er twee keer heel dichtbij was.
 5. Sandra, Richard en Roland moesten ook hun meerdere erkennen in Smash ’76: 4-6. Richard bleef voor de tweede week op rij ongeslagen. Sandra kon daar één overwinning aan toe voegen.
 6. De punten werden bij team 6 voor de tweede week op rij gedeeld, dit keer met Vice Versa ’51. Niels (1), Ronald (3) en Rob (0) waren niet in een voldoende goede vorm om de eerste overwinning te boeken.
 7. Marco, Edo en Jan verloren met 2-8 van Hotak ’68. Het gehele droeg bij aan de twee punten, aangezien Edo zijn enkelwedstrijd won en Marco samen met Jan de dubbel won.
 8. David, Ron en Rikki deelde de punten met Arnemuiden. Gezien de gamestanden en vijfgamers, waarbij ons team nu wel een vijfgamer wist te winnen, was het een zeer spannende wedstrijd. Rikki en Ron wonnen twee wedstrijden, terwijl David zijn bijdrage leverde tijdens de dubbel.
 9. Ons negende team heeft zich tegen Westerzicht weten te herstellen van de 0-10 verliespartij vorige week. Ondanks dat er met 6-4 werd verloren konden Matty (2), Jan Willem (1) en Geerten (1) terug kijken op een prima wedstrijd.

Alle uitslagen kunnen worden nagelezen in de TTapp.

Alwin

About Alwin