De Eredivisiefinales (Dames en Heren) en de kampioensgroep finale worden gespeeld op zaterdag 19 mei in Hilversum (Vaartweg 52, 1217 SV Hilversum).
Finale Eredivisie
Bij de heren gaat landskampioen Enjoy&Deploy Taverzo een nieuwe gooi naar de titel doen. Tegenstander in de eindstrijd is Itass DTK ‘7. Bij de dames is nog niet bekend wie er in de finale staan: TTV Lybrae Heerlen, VTV, Dozy Den Helder en SKF maken allen nog kans.
Finale Kampioensgroep
De jeugdteams van TOGB, met onze eigen Jonathan Claus in de gelederen, en HTTV-070 gaan eveneens op zaterdag 19 mei uitmaken wie het beste jeugdteam van Nederland wordt.
12:00 uur   Finale Eredivisie Dames
13:00 uur   Finale kampioenspoule Jeugd
15:00 uur   Finale Eredivisie Heren
Ga mee!
De evenementencommissie wil met een groep enthousiaste tafeltennisliefhebbers deze dag bijwonen. Geef je nu op om mee te gaan, iedere tafeltennisliefhebber mag mee (je hoeft dus geen lid te zijn). Voor het vervoer wordt een bijdrage van € 17,50 pp gevraagd (we gaan met personenauto’s, chauffeurs gezocht :-)). Entree is gratis, maar snacks en drinken niet. Neem dus ook zakgeld mee voor consumpties. Wil je mee, geef je dan even op via Emiel de Rijke, het prikbord in de kantine of via .

 

 

Alwin

About Alwin