Door Danielle Steijn-Laing
Twee auto’s, drie spelers, 6 supporters; zondag vertrokken de complete families Kalverboer en Steijn richting Roosendaal voor het beginners toernooi bij ODT. Eva deed mee bij de startende competitiespelers, Stijn en Jesse bij de beginners.
Jesse werd overtuigend eerste in zijn poule. Stijn werd tweede in een andere poule. Ze plaatsten zich daarmee allebei voor de winnaarspoule. Stijn maakte het af en toe erg spannend maar op onderling resultaat werd hij knap tweede met z’n bekeken spel. Jesse stond ook in deze poule geen enkele game af aan z’n tegenstanders en werd daarmee ongeslagen eerste.
Eva plaatste zich bij de competitiespelers ook voor de winnaarspoule door tweede in haar poule te worden. Daar werd het heel spannend en speelde ze meerdere keren gelijk tegen grote knullen. Het werd punten tellen en Eva behaalde daarmee een geweldige tweede plaats.
Knappe prestaties van deze enthousiaste kids. Jammer dat ze maar met z’n drieën waren anders was de verenigingsprijs ook mee naar Middelburg gegaan. Van de 11 deelnemende verenigingen werden ze derde. Net onder verenigingen die met veel meer spelers aanwezig waren. Wie gaan er in februari mee naar het beginnerstoernooi bij Tanaka, zodat we die verenigingsprijs een keer mee naar Middelburg kunnen nemen?
Alwin

About Alwin