Een beknopt verslag van de resultaten week 4.

Jeugd

 1. Onze 1e jeugdteam speelde gelijk tegen Tanaka. Jonah won zijn twee wedstrijden tegen Jaimy en Ruben, maar verloor in vijven van Matthieu. Mike won juist in vijven van Matthieu, maar verloor op zijn beurt weer van Jaimy en Ruben. Karen won eveneens in vijven, maar dan tegen Jaimy. Zo won iedereen van elkaar en was de gelijke einduitslag een logisch gevolg.
 2. Melle, Jan en Julian lijken nu al in bloedvorm te zijn, Rally werd met 0-10 verslagen. Door deze uitslag is jeugd 2 verder uitgelopen op de concurrentie en staan ze 12 punten voor op Waalwijk, en 13 op ODT en Tios (de tegenstander volgende week).
 3. Ook Nick, Yves en Bouwewijn wonnen met 0-10. Tanaka maakte geen schijn van kans. Omdat concurrent Belcrum met dezelfde cijfers won, is ons team niet verder uitgelopen.
 4. Na een vrij weekend, mocht jeugd 4 weer vol aan de bak tegen Yerseke: 7-3. Jordy blijkt zijn ritme te zijn verloren tijdens de week rust en kon, ondanks een goede poging tegen bijvoorbeeld Louis, geen wedstrijdje winnen. Martha en Vita wonnen echter wel van Louis. Vita voegde door ook een overwinning tegen Ralf aan toe.
 5. Justin, Kymani en Kees wonnen met 1-9 bij The Back Hands. Kymani mocht in de eerste wedstrijd tegenstander Lisa nog feliciteren, maar daar bleef het bij. Kees en Justin wonnen al hun wedstrijden en ook de dubbel werd gewonnen.
 • Afgelopen zaterdag werd alleen de starterscompetitie in onze eigen accommodatie De Zandkuil afgewerkt. Waar d vorige keer Jesse eerste werd, moest hij nu een pas op de plaats maken en Thimo en Sven voor zich dulden. Een prima derde plaats in poule A als gevolg. Rens en Andrey mochten hun opwachting maken in poule B. Rens werd vijfde in en Andrey werd knap tweede. De volgende ronde is op 3 oktober in Terneuzen.

Senioren

 1. Het eerste team verloor met 9-1 van Smash (M). Sören won de enige wedstrijd van Wim Gertenaar. Heel veel kansen op een tweede winstpartij waren er helaas niet. (lees het online PZC artikel hier). 
 2. Na een teleurstellend resultaat vorige week, mede doordat ons team niet compleet was, werd nu Tanaka eenvoudig aan de kant gezet: 7-3.  Riny, Thomas en Jeroen wonnen allen twee wedstrijden. Daarnaast werd ook de dubbel gepakt.
 3. Jan, Wilmer en Jordin wonnen knap met 3-7 bij Irene. Wilmer speelde een zeer goede wedstrijd en won al zijn wedstrijden. Jan en Jordin voegde daar ieder nog twee overwinningen aan toe. Door het prima resultaat sluit senioren 3 weer aan bij de middenmoot.  
 4. Uitblinker Rinze bleef thuis, en dat werd gevoeld. Tegen Yerseke verloor senioren 4 met 8-2. Alwin en Peter wonnen ieder een wedstrijd. Het ontlopen van degradatie wordt nu al haast een onmogelijke klus. 
 5. Ronald, Richard en Sandra speelde 5-5 gelijk tegen Tanaka. Sandra bleef ongeslagen en Richard won één wedstrijd. Door het resultaat staat het team knap tweede in de 2e klasse.
 6. Voor een tweede week op rij verloren Ronald, Gerard en Gerard met 4-6, nu van ODT. Ronald won twee wedstrijden en Gerard en Gerard wonnen één wedstrijd. Senioren 6 staat weliswaar in de middenmoot, maar het verschil tussen de nummer één en zes is slechts vijf punten!
 7. Het 7e team kon helaas maar twee man op de been brengen tegen SAR ’72. Marco en Jan verkochten hun huid duur, maar verder dan één overwinning kwamen ze niet. In de laatste wedstrijd won Jan nipt (15-17, 7-11, 14-12, 15-13 en 6-11).
 8. Ondanks zeer spannende wedstrijden, wonnen Ron, Dicky en Rikki vrij dik van Yerseke: 2-8. Rikki won net als vorige week tegen Scaldina wederom al zijn wedstrijden, Ron won er twee en Dicky won er een. Ron en Rikki wonnen ook de dubbel. 
 9. Ons negende team verloor nipt met 4-6 van Kapelle. Elroy, vorige weer goed voor de enige overwinningen, werd nodig gemist. Matty (2) en Geerten (1) zorgde voor de punten. Daarnaast wonnen Jan Willem en Geerten de dubbel.

Alle uitslagen kunnen worden nagelezen in de TTapp.

Walcherse Bedrijfstafeltennis Vereniging (WBTV)

 • De Meppers en Stomerij Veldman maakten hun favorietenrollen tegen Brunex respectievelijk Tezona helemaal waar. Derhalve blijft het bovenin spannend. De overige resultaten en de stand zijn hier te vinden.
Alwin

About Alwin