Nog 1 maand te gaan voor de najaarscompetitie en dan gaat het evenementenseizoen van start. De evenementencommissie heeft weer een fijn programma samengesteld. We zetten het even voor jullie op een rijtje zodat jullie het op de kalender kunnen zetten!

ZATERDAG 30 NOVEMBER LAATSTE COMPETITIEWEDSTRIJD

Na afloop van de wedstrijden van de landelijke teams, die op deze dag allebei thuis spelen, is er een Daghap bestaande uit Friet met Saté (€5,-). Aansluitend wordt in de kantine een Pubquiz georganiseerd, waarbij het natuurlijk vooral om de lol gaat, maar waar ook prijzen te winnen zijn! Opgeven kan via ttcmiddelburg@hotmail.com of op de lijst die op het prikbord hangt.

ZATERDAG 7 DECEMBER “ALL YOU CAN GAME”

Van 10.30 tot 13.30 uur kunnen alle jeugdleden (en oudere jeugd die ook van gamen houdt) met hun vrienden en vriendinnen mee doen aan een superleuke spelactiviteit. Van 30 Seconds tot Sjoelen en van PimPamPet tot PetjeOpPetjeAf. En natuurlijk ook nog een Rondje-rond-de-tafel. Deelname is gratis, wel graag opgeven via ttcmiddelburg@hotmail.com of op de lijst die op het prikbord hangt

ZATERDAG 28 DECEMBER KERSTBRUNCH EN LADDERTOERNOOI

Voorafgaand aan het traditionele Laddertoernooi, waar iedereen aan mee kan doen, kan er van 10.30 tot 12.30 uur genoten worden van een gezamenlijke brunch (€7,50 per persoon). Want goed eten is goed spelen! Het laddertoernooi begint om 13.00 uur en zal om ongeveer 17.00 uur klaar zijn. Een heerlijke sportieve middag voor het hele gezin tussen de feestdagen door! Opgeven kan via ttcmiddelburg@hotmail.com of op de lijst die op het prikbord hangt.

Antoinet Wisse

About Antoinet Wisse