We sluiten het jaar traditiegetrouw af met de volgende activiteiten:

Laddertoernooi 13.00 – 17.30 uur

Tafeltennis voor iedereen! Je start in het midden van de “ladder” en probeert door te winnen een treetje te stijgen. Bij verlies zak je op de ladder maar speel je ook gewoon verder. Ook de beginnende tafeltennisser kan meedoen want er wordt op ieder niveau gespeeld! Alle TTCM-leden zijn welkom, en neem gerust je familie en je vrienden mee. Deelnemen is gratis! Inschrijven kan tot en met zaterdag 22 december.

Pizza om 18.30 uur

Aansluitend kun je genieten van een heerlijke pizza. Als je je opgeeft kun je kiezen welke smaak je wil! Iedereen mag mee eten, opgeven is verplicht! Keuze uit: Margeritha 2. Veggie 3. Hawaï 4. Hot&Spicy Kosten € 7.00 p.p. inclusief 1e drankje. Inschrijven kan tot en met zaterdag 22 december.

Huldigen kampioenen 19.00 – 19.15 uur

De teams die dit seizoen kampioen zijn geworden worden in het zonnetje gezet met een heuse huldiging. Tijdens deze huldiging ontvangen alle kampioenen die goudgele TTCM-handdoek!

Pubquiz 19.30 – 21.00 uur

De Pubquiz is een spel waarbij teams zo veel mogelijk punten verzamelen door grappige quizvragen goed te beantwoorden. Vragen over muziek, film, tafeltennis, sport, showbizz, mode en nieuws voor jong en oud! Iedereen mag deelnemen: jeugd, senioren, familie en vrienden. De teams worden door de organisatie samengesteld n.a.v. de inschrijvingen. Deelnemen is gratis! Inschrijven kan tot en met zaterdag 22 december.

Inschrijven voor (één van) de evenementen kan via het prikbord in de kantine of via ons contactformulier.

Alwin

About Alwin