Een kleine twee weken geleden hebben Soren de Witte (bij de Senioren) en Jonathan Claus (bij de jeugd) zich gekroond tot clubkampioenen. Hieronder korte verslagen van de winnaars.

Senioren A-klasse door Soren
In de voorrondes was het verschil tegen Rikki, Rinze, Sandra en Rudy groot. De vervolgronde, wederom een poule, werdt eveneens eenvoudig gewonnen tegen Jonathan 3-0, Richard 3-0 en Jeroen 3-1. Emiel won in de poule verrassend van mij met 3-1. Met de tweede plaats op zak mocht een kruisfinale tegen Jan, die een goed toernooi speelde, gespeeld worden: 3-0 winst. Doordat Riny de kruisfinale van Emiel won, mocht hij in de finale aantreden. Een echte wedstrijd werd het nooit, want het een van de makkelijkste wedstrijden van die dag. Door deze overwinning mocht ik mij wederom clubkampioen van TTCM noemen.

Senioren B-klasse door Ewout
In de poule won ik van Ron, Raymond, Sandra en Geerten. De halve finale werd met 3-1 gewonnen van Rikki en in de finale kwam ik Sandra weer tegen. Hierdoor wist ik een tactiek welke ik zou moeten toepassen om te winnen. Dit bleek de juiste want ik won met 3-0.

Jeugd A-klasse door Jonathan
Als torenhoge favoriet is het toch spannend wat er gaat gebeuren op zo’n toernooi. Gelukkig wist ik mijn niveau te halen en doorliep ik de voorrondes relatief eenvoudig. De finale werd nog spannend, want Ewout kwam goed terug van een 2-0 achterstand tot 2-2, maar uiteindelijk kon ik deze toch winnen.

Jeugd B-klasse door Julian
Het toernooi werd na een voorronde verdeeld in een A-, B- en C-klasse. Ik kwam uiteindelijk terecht in de B-klasse. Ik heb al mijn 5 wedstrijden gewonnen waardoor ik 1e ben geworden in de B-klasse. Dit was de tweede keer dat ik mee heb gedaan. Vorig jaar kwam ik in de A-klasse en verloor ik het grootste deel van de wedstrijden. Al met al een geslaagde dag die we zoals altijd hebben afgesloten met een Barbecue.

Jeugd C-klasse door Kees
De verschillen binnen onze poule waren nogal groot, maar we hebben het wel heel leuk gehad. Bij de puntentelling moesten we elkaar soms een beetje helpen maar nu snapt iedereen het geloof ik wel. Het partijtje wat ik tegen Nout moest spelen begon een beetje spannend. Ik werd ik eerste en kreeg de trofee. Nout werd 2e en kreeg er ook één. De bbq daarna was ook heel leuk en lekker!

Voor foto’s van de clubkampioenschappen jeugd kun je terecht op onze Flickr-pagina.

Barbecue door Ron
Na afloop van de clubkampioenschappen voor de jeugd sloten we het seizoen af met een barbecue. We konden heerlijk buiten zitten, wat na een dag binnen echt wel lekker was. De barbecue was weer prima: lekkere salades en voor ieder meer dan genoeg vlees. En natuurlijk gezellig kletsen met elkaar rond de barbecue en aan de tafels. Toen we met z’n allen hadden opgeruimd konden we moe en voldaan naar huis. Al met al een mooie dag.

Alwin

About Alwin