Met trots verwelkomt TTC Middelburg Sport Europe als nieuwe leverancier voor onze tafeltennismaterialen en tevens als sponsor. Sport Europe en TTC Middelburg hebben zich voor tenminste 3 jaar aan elkaar verbonden. Wij hopen samen een sportieve toekomst tegemoet te gaan en hopen Sport Europe te mogen begroeten tijdens de thuiswedstrijden in de Zandkuil.

Sport Europe is gevestigd in Eindhoven en richt zich op de professionele tafeltennissporter en de liefhebber als de thuissporter. Daarom beschikt Sport Europe over een breed (online) assortiment tafeltennis materiaal, inclusief alle topmerken, en beschikt zij over een showroom waar tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden (eventueel bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts).

In de kennismakingsgesprekken en op basis van gedegen referenties presenteert Sport Europe zich als professionele partij waar snelheid en service hand in hand gaan.

TTC Middelburg vraagt haar leden om tafeltennis materialen via Sport Europe te betrekken, waarbij de leden 20% korting krijgen op de vastgestelde Retailprijs. Maak een account aan op de website en stuur een mailtje naar thieu@sporteurope.nl. De korting wordt dan gekoppeld aan je account. Wacht nog wel even met bestellen op de bevestiging dat de korting-aanvraag is verwerkt.

Sport Europe is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur per telefoon: 088-0087666, via email: contact@sporteurope.nl of via de website: sporteurope.nl.

Alwin

About Alwin