Door Ilja Tuning (moeder van Vita van der Heijden) 

Jeugd

Spanning stijgt voor TTC jeugdteams 3 en 4.

 1. Voor jeugdteam 1 is er geen kans meer op een eerste plaats. Afgelopen zaterdag speelde het team van Mike, Karen, Jonah en Ewout thuis tegen Tanaka uit Etten-Leur met 2-8. Jonah won een wedstrijd en ook de dubbel is gewonnen. TTC 1 staat nu laatste in de poule met 29 punten. De nummer een, Never Despair uit ’s Hertogenbosch staat bovenaan met 69 punten. Jeugdteam 1 heeft nog twee wedstrijden te gaan.
 2. Lees het verslag over het kampioenschap van jeugdteam 2 hier.
 3. Ze staan nu eerste in hun poule. Met nog een wedstrijd te gaan is het volgende week zaterdag voor jeugdteam 3 erop of eronder. TTC 3 staat op 68 punten, The Back Hands uit St. Willebrord op plaats twee met 64 punten. Zaterdag speelde het team met Richella, Boudewijn, Nick en Yves tegen Tanaka uit Etten-Leur, die een team van maar twee spelers afvaardigde. Uitslag: 8-2. Volgende week zaterdag valt de beslissing. Team 3 speelt dan thuis Vice Versa uit Oudenbosch.
 4. Afgelopen zaterdag speelde het 4e jeugdteam van Jordy, Vita, Martha en Gilles gelijk tegen Yerseke: 5-5. TTC 4 staat nu met 36 punten op de tweede plaats. Yerseke 1 staat bovenaan, is reeds uitgespeeld en daarmee kampioen met 48 punten. Volgende week zaterdag speelt team 4 thuis tegen Hotak, een duel om de tweede plaats tegen de directe concurrent.
 5. Lees het verslag over het kampioenschap van jeugdteam 5 hier.
 • De starterscompetitie Zeeland lag een weekje stil. De volgende ronde is op 1 december bij Westerzicht in Vlissingen. Alle poule standen kunnen hier worden nagelezen.

Senioren

Seniorenteams: nog geen winnaars in de poules, spannende laatste wedstrijden voor de boeg

 1. Emiel, Sören en Jonathan speelden afgelopen zaterdag gelijk tegen Smash 1. De strijd tegen degradatie gaat volgende week, zaterdagmiddag 1 december, verder thuis tegen SVE 1.
 2. Senioren 2 met Jeroen, Thomas en invaller Alwin verloren uit met 6-4 tegen Tanaka. Het team is momenteel koploper in de hoofdklasse Poule A met 59 punten. De nummer twee staat op 52 punten. Vrijdagavond 30 november speelt het team de besllissende laatste wedstrijd uit tegen JCV 2.
 3. Rogier, Jan en Wilmer speelden vrijdagavond thuis tegen Irene 1. Uitslag: 3-7. Het team is een middenmotor in poule B. De laatste wedstrijd van de competitie aanstaande vrijdag zal daar geen verandering in brengen. De nummer een van de poule, Belcrum 1, staat met 73 punten op grote voorsprong van de rest van de poule. De nummer twee staat op 53 punten, TTCM 3 op 39. Een derde plaats kan er voor team drie nog wel inzitten.
 4. Peter, Jan Willem en Rinze wonnen vrijdagavond knap met 6-4 thuis van Yerseke 1. Het team staat nu een na laatste in de eerste klasse poule A en degradatie lijkt onafwendbaar.
 5. Sandra, Richard en Ewout wonnen vrijdagavond uit met 2-8 tegen Tanaka 2. Het team staat op een goede tweede plek in de poule. De nummer een is niet meer te kloppen. De laatste wedstrijd aanstaande vrijdag zal gaan om het verdedigen van de tweede plaats. De nummers twee (TTCM 5), drie (Smash 3) en vier (Tanaka 2) zijn aan elkaar gewaagd, met respectievelijk 47, 46 en 45 punten.
 6. Gerard, Ronald en Niels speelden vrijdag uit tegen ODT 5, uitslag 4-6. Het wordt komende vrijdag een spannende eindstrijd tussen de zes teams in de poule. Het verschil tussen de nummer een, Markiezaat 2, en de nummer zes, Sar 3, bedraagt negen punten. Alle teams maken nog kans op de eindtitel. Vrijdagavond speelt team 6 thuis tegen SAR 2.
 7. Jan, Hans en Marco verloren vrijdagavond thuis tegen SAR 2, met 0-10. Dat SAR 2 een sterke ploeg is, blijkt ook uit de stand in de poule. Met 72 punten is SAR al verzekerd van de eerste plaats. TTCM 7 staat op plaats vijf met 27 punten. In de laatste wedstrijd aanstaande vrijdag zal het erom spannen of TTCM 7 of Yerseke 2 als laatste of een na laatste eindigen.
 8. Rikki, Ron en Dicky speelden donderdag 15 november gelijk tegen Scaldina 1. De laatste wedstrijd in de poule aanstaande vrijdag thuis tegen Kerkwerve 2 wordt spannend. Kan TTCM 8 zijn eerste plaats in de poule bewaren? De nummer twee (Scaldina 1), de nummer drie (Arnemuiden 3) en vier (TCO 2) kunnen bij goed spel de eerste plaats nog behalen.
 9. Jan Willem, Elroy, Geerten en Matty spelen in een korte tweede competitieronde. Vrijdag verloor het team uit tegen Reynaert 1 met 7-3. Vrijdagavond spelen zij de laatste wedstrijd in poule A2. In de laatste wedstrijd tegen Scaldina 2 zal worden uitgenaakt wie de uiteindelijke lantaarndrager zal worden. Team 9 verdedigt een voorsprong van 1 punt.

Walcherse Bedrijfstafeltennis Vereniging (WBTV)

 • De resultaten van afgelopen week zijn hier te vinden.
Alwin

About Alwin