Nog voor de officiële zomerstop heeft de Technische Commissie haar zaken voor volgend seizoen prima op orde. Zoals verwacht heeft er een drukke transferperiode plaatsgevonden waarbij wij met trots de nieuwe teamsamenstelling kunnen presenteren.

Jeugd 1

Jeugd 1 doet volgend seizoen een stapje terug en zal met een flink gewijzigd team uitkomen in het Landelijk C. Na een paar seizoen bij ons te hebben getraind en te hebben gespeeld, gaat Jim van Acker volgend seizoen terug naar ttv SAR ’72 en 3e Klasse senioren spelen. Lars Doornbos gaat na de zomer sturen en wonen in Eindhoven. Hij zegt de sport gelukkig niet gedag, maar gaat wel bij ttv Tios ‘51 uit Tilburg spelen welke uitkomt in het Landelijk A. We nemen nog geen definitief afscheid van beide heren, want ze gaan “gewoon” mee op Tafeltenniskamp deze zomer. Verder doet Ewout van Dijken bij de jeugd een stapje terug en wordt reserve (bij de senioren gaat hij volledig meedraaien). Jonah Louws wordt door het transfergeweld in één keer de Nestor van het team. Jonah wordt volgend seizoen bijgestaan door Karen Klaassen en Mike de Nood. Karen speelde vorig seizoen 52% in Junioren J1, terwijl Mike een reuze sprong maakt vanuit Junioren J3 waar hij 81% speelde.

Senioren 1

Zoals bekend zal ons 1e seniorenteam volgend seizoen geen eerste divisie meer spelen, maar zullen ze gaan uitkomen in de tweede divisie. De broertjes Huijden, Arjan en Elwin, zullen na twee sportieve en zeer geslaagde jaren hun heil elders zoeken. Soren de Witte blijft daardoor van het huidige team als enige over. Afgelopen seizoen mocht Emiel de Rijke al een paar keer proeven aan spelen in senioren 1, hij viel drie keer zeer verdienstelijk in, en vanaf volgend seizoen mag hij het een heel seizoen proberen. Emiel speelde vorig seizoen nog in de Hoofdklasse. Daarnaast komt er een oude bekende terug naar Middelburg: Wouter van der Mark. Wouter heeft al een paar seizoen in ons eerste gespeeld, maar heeft de laatste jaren gespeeld voor Hilversum. Tot slot, het beste bewaren we voor het laatst, komt onze kersverse kampioen, Jonathan Claus, ons eerste team versterken. Zoals eerder geschreven is hij afgelopen seizoen met TOGB kampioen van Nederland geworden bij de jeugd en is hij klaar voor een volgende stap in zijn prille carrière.

Teamsamenstelling

Uiteraard hebben er meer wijzigingen/transfers plaatsgevonden. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe teamsamenstelling, kijk dan even verder op onze website.

Alwin

About Alwin