De stofwolken zijn opgetrokken, de eerste tweede dagen van het tafeltenniskamp zitten erop, terwijl vanmiddag een relaxte middag in het zwembad in het verschiet ligt. En kort verslag tot nu toe:

Maandag

Zoals gebruikelijk stond de eerste dag in het teken van twee zaken:

  1. De vakantie luiheid  van ons afschudden en het “gevoel” weer terug krijgen. M.a.w. er wordt getraind op vastheid door middel van regelmatige oefeningen.
  2. Kennismaking van en met alle deelnemers. Het welkom, de warming-up(s) en de spelletjes ’s avonds staan in het teken van kennismaken. Met 11 deelnemers die voor het eerst mee gaan, 3 leiders die moeten wennen aan hun nieuwe rol en 43 personen in totaal (31 jeugdspelers/deelnemers versus 12 leiding) lijken de kennismakingsactiviteiten niet te misstaan.

Dinsdag

Dinsdag staat in het teken van trainen, trainen, trainen…. en doorzettingsvermogen. Daar waar de leiding elk jaar opnieuw hoopt dat de kennismakingsactiviteiten eindigen wanneer de deelnemers naar bed gaan, blijkt dat elk jaar niet zo te zijn. Tot laat op de avond blijven de deelnemers met elkaar kletsen, wat ervoor zorgt dat veel van het doorzettingsvermogen wordt gevraagd op de trainingen dinsdag.

Updates

Mochten jullie geïnteresseerd zijn; dagelijks zorgen we voor update op onze Facebook pagina. Zo staan er foto’s, interviews en live beelden op de pagina. Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Alwin

About Alwin