door Antoinet Wisse

Natuurlijk gingen ze voor een leuke dag, stevige potten tafeltennis, ervaring opdoen en plezier hebben. Maar ook een beetje voor hun B licentie.  Richelle, Justin en Jan zaten al om half 8 (maar eigenlijk dus half 7 😉 )in de auto. Met Jonah als coach en Leon als chauffeur en geestelijk verzorger . Op weg naar Zoetermeer, voor de Ranglijstfinale 2019.

En het werd een leuke dag, met stevige potten tafeltennis, veel ervaring rijker en een hoop plezier. Maar de B licenties moesten ze helaas in Zoetermeer laten.

Richella’s poule was een maatje te groot, of ze gunde haar vriendinnen de overwinning, dat wil ik in het midden laten. Maar ze had een leuke dag en kan goed tegen haar verlies, dat is ook wat waard. Volgende keer beter meid!

Justin won 4 wedstrijden van de 7. Daarmee werd hij 4e in zijn poule. Hij liet mooi spel en doorzettingsvermogen zien, en gaat dapper door voor de volgende kans!

Jan won er ook 4 van de 7, waarbij vooral de laatste knap was, zijn tegenstander had tot dan alles gewonnen, maar verloor van Jan. Er moesten punten geteld en Jan kwam net te kort. Jammer. Maar samen met Justin en Richella gaat ook hij vol goede moed op voor een volgende kans!

Jonah had het er maar druk mee, maar het was geen straf voor hem om een dagje op pad te zijn met deze fanatiekelingen. Op de terugweg was het vrij rustig in de auto, en terwijl ik dit stukje zit te tikken liggen alle 5 de Zoetermeergangers al in hun mandje vermoed ik (ook al is het eigenlijk nog maar half 10 😉

 

Antoinet Wisse

About Antoinet Wisse