Contributie

Wat kost een lidmaatschap bij TTCM?

Een lidmaatschap bij TTC Middelburg (2024-2025) kost
€ 180,00 per jaar.
Dit bedrag is inclusief de NTTB basiscontributie (€ 22,50) welke wij namens jou afdragen.

Wanneer je gaat deelnemen aan de NTTB competitie wordt de NTTB competitietoeslag in rekening gebracht. Die bedraagt (2024):

- Senioren € 62,00 per jaar/competitie
- Jeugd € 41,00 per jaar/competitie

Lid worden

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Bijdrage voor minder draagkrachtige ouders

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen van minder draagkrachtige ouders in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, toch lid kunnen worden van een vereniging. Voor die kinderen kan het Jeugdfonds een jaarlijkse financiële bijdrage toekennen voor contributie en benodigd tafeltennismateriaal.
Om voor deze subsidie in aanmerking te komen bestaan er een aantal belangrijke regels, deze zijn te vinden op de site van het Jeugdfonds Zeeland. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

Spelregels provincie Zeeland

Aanmelden

Lid worden van TTCM

Lid worden is heel eenvoudig. Vul het inschrijfformulier in en stuur deze per email op naar onze secretaris (email-adres staat op het inschrijfformulier), lever het formulier in bij de trainer of lever hem in bij de barman/vrouw in het clubgebouw.

Inschrijfformulier

Afmelden

Aan alles komt een eind... zeker weten?

Het lidmaatschap opzeggen is vrij eenvoudig. Vul het uitschrijfformulier in en stuur deze per email op naar onze secretaris (email-adres staat op het inschrijfformulier), lever het formulier in bij de trainer of lever hem in bij de barman/vrouw in het clubgebouw.

Uitschrijfformulier