Clubkampioenschappen

Wie wordt de beste van de vereniging?

Jaarlijkse organiseren we clubkampioenschappen waar alle leden van de vereniging aan deelnemen. In diverse klassen, ingedeeld naar niveau (van beginnersniveau tot topniveau), wordt gestreden om de titel clubkampioen. Wie wordt er de nieuwe clubkampioen?

Barbecue

We love salads and meat!

Elk jaar organiseren we na het voorjaarsseizoen, medio mei/april, een heerlijke barbecue. Er wordt gezorgd voor salades, brood, vlees, sauzen en vuur (de barbecue zelf). Wat we van jullie (onze leden en introducees) vragen is een tijdige opgave, een kleine financiële bijdrage en een lege maag.

Kinderfeestje

Vier je verjaardag op een originele manier!

Een kinderfeestje met je vrienden en vriendinnen bij TTC Middelburg is echt eens wat anders! Er zijn verschillende mogelijkheden die we (in overleg) kunnen combineren:
- Leuke tafeltennisspellen in een pingpongspeeltuin
- Een echt toernooitje met verschillende tafeltennisvormen
- Een demonstratie van een nationale topper
- Een blacklight-disco toernooi
- Een lekkere maaltijd (frietje met een snack)
- Een cadeautje voor alle kinderen

Neem ruim van te voren (4 weken) contact op, zodat we in overleg met u het allerleukste feestje ooit kunnen voorbereiden! Prijzen:
- vanaf € 10,00 per persoon (minimaal € 80,00 totaal)
- vanaf € 13,00 per persoon, inclusief maaltijd

De moeder van een jarige die bij ons het feestje hield spreekt:
"Op zoek naar een kinderfeestje dat "anders dan anders is"? Op 6 september heeft mijn dochter samen met 6 vriendinnen haar elfde verjaardag gevierd bij TCC Middelburg. Een schot in de roos! Na het cadeautjes uitpakken in de kantine en het opwarmen in de zaal volgden onder leiding van Jelle-Jan allerlei leuke spelletjes. Balletje hoog houden, "rond de tafel", een spelletje aan de mini-tafeltennistafel. Daarna in de kantine afgesloten met friet en een ijsje toe. Een zeer geslaagde middag voor een betaalbare prijs, korte lijnen met de organisatie. Ik beveel het van harte aan"

Neem snel contact op!