Starterscursus voor basisscholieren

Tafeltennis is gewoon

super leuk!

Doe mee aan de tafeltennis starterscursus voor basisscholieren (6 tot 12 jaar). Tijdens de cursus wordt door ervaren trainers op een leuke manier tafeltennis aangeleerd. Daarnaast leer je ook gewoon nieuwe leeftijdsgenoten kennen. Wees er snel bij! De eerste 15 aanmeldingen ontvangen een gratis tafeltennis batje.

- Aantal lessen: 6
- Kosten: € 20 euro (betaal bij de 1e les)
- Woensdag: 4, 11, 18 en 25 september
- Woensdag: 2 en 9 oktober
- Tijd: 17:00 - 18:15 uur (vanaf 16.45 uur open)

Waarom sporten bij TTC Middelburg?

Aandacht

Iedereen is welkom en krijgt individuele aandacht

Begeleiding

Team van 14 ervaren en enthousiaste trainers

Vereniging

Groeiend aantal van 150 actieve leden

Gezond

Combinatie van plezier en werken aan een goede gezondheid

School

Beweging stimuleert de schoolprestaties

Vriendschappen

Een hechte club waar vriendschappen ontstaan

Clubhuis

Eigen clubhuis waar elke dag gespeeld wordt

Activiteiten

Ook allerlei activiteiten naast tafeltennis

Balsport

Tafeltennis is de snelste balsport ter wereld!

Kom langs tijdens de

Open Zeeuwse

Kampioenschappen

Tijdens de Open Zeeuwse Kampioenschappen kun je alvast kennis maken met tafeltennis. Zo kun je op zaterdag 24 augustus al meedoen tijdens het Basisscholieren kampioenschap Rond-de-tafel, zonder dat je lid hoeft te zijn van een vereniging. Ga naar de site en meld je aan!

Ga naar de site
Wat kun je verwachten tijdens de Open Zeeuwse Tafeltenniskampioenschappen
Toptoernooi

Internationale toppers gaan de strijd aan met nationale toppers om zich tot kampioen van de Open Zeeuwse te kronen. Voor 2019 hebben een aantal toppers hun deelname al toegezegd. Spektakel lijkt in ieder geval verzekerd! Wie Salifou (Fransman) gaat opvolgen, wordt wederom een zeer spannende strijd. Toegang is zoals de afgelopen jaren gratis dus een goede de aanleiding om zaterdagmiddag 24 augustus vanaf 12.00 uur op de tribune van ‘de Sprong’ in Middelburg plaats te nemen!

Rond-de-tafel kampioenschap

Voor de aanwezige kinderen vinden op zaterdag ook de Open Zeeuwse kampioenschappen rond-de-tafel plaats. Heb jij op school of op de camping ook vaak rond-de-tafel gespeeld? Of wil je wel eens proberen hoe goed jij bent? Tussen 14 en 15 uur maken we uit wie er als kampioen met een prachtige prijs van door gaat! Deelname is gratis!

Blacklighttoernooi

Op de zaterdagavond vindt een BLACKLIGHT tafeltennistoernooi plaats! Een toernooi in het donker met slechts fluoriserende ballen en tafeltennistafels (althans, de randen ervan)... Van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur is voor iedereen die dat leuk vindt ‘the place to be’. De organisatie heeft indien gewenst de nodige fluoriserende attributen, maar jezelf op je mooist uitdossen mag natuurlijk ook! De deelnemer met de mooiste outfit krijgt een leuke prijs!