Doe ook mee aan jeugdtoernooien!

Voor als je meer wil dan de competitie!
Naast de competitie en interne toernooien worden door de tafeltennisbond toernooien georganiseerd. Dit zijn individuele toernooien op zaterdag en/of zondag, waarbij gespeeld wordt op leeftijdscategorie en/of speelsterkte. Deze toernooien zijn op competitie-loze dagen. Als TTCM maken we het graag voor iedereen mogelijk om deel te nemen. We kijken welke toernooien geschikt zijn voor wie, en nodigen die spelers dan uit. Door mee te doen aan deze toernooien maak je kans een B- of A-licentie te halen (A-licentie hoogste niveau). Dan kun je weer aan andere toernooien mee doen.

Wie organiseert dat?
Jan Steijn en Ron de Nood vormen samen de toernooicommissie. Zij inventariseren welke toernooien er allemaal zijn en overleggen welke geschikt zijn om mee te doen. In samenspraak met Jelle-Jan kijken ze wie in aanmerking komt voor welk toernooi. Deze spelers worden vervolgens uitgenodigd. Wanneer ze weten wie er mee willen doen, gaan ze het vervoer zo efficiënt mogelijk regelen en proberen ze coaches te regelen. Het zijn dus wel individuele toernooien, maar we gaan meestal met een clubje. Dat is leuker en gezelliger.

Wat kost dat?
Het inschrijfgeld voor een toernooi ligt meestal tussen de € 5 en € 15. De reiskosten worden verdeeld over de deelnemers, en de chauffeurs krijgen een kilometervergoeding. De club schiet de kosten van inschrijving en vervoer voor en twee keer per jaar krijg je een rekening van de kosten die voor jou gemaakt zijn.

Welke toernooien zijn er allemaal?
Er zijn talloze toernooien. Hieronder geven we een overzicht, van de toernooien die vanuit TTCM door Ron en Jan gecoördineerd worden. 

Wil je nog meer weten?
Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ron en/of Jan, mailen kan naar jeugdtoernooi@ttcmiddelburg.nl.