Doe ook mee aan toernooien!

Voor als je meer wil dan de competitie!
Naast de competitie en interne toernooien worden door de tafeltennisbond of verenigingen toernooien georganiseerd. Dit zijn meestal toernooien op zaterdag en/of zondag, waarbij gespeeld wordt op leeftijdscategorie, licentie en/of speelsterkte. Deze toernooien zijn op competitie-loze dagen. Als TTC Middelburg maken we het graag voor iedereen mogelijk om deel te nemen.

Welke toernooien zijn er allemaal?
Er zijn talloze toernooien. In de agenda staat een overzicht van de NTTB-toernooien en toernooien van verenigingen. Door erop te klikken krijg je meer info.  

Wat kost dat?
Het inschrijfgeld voor een toernooi ligt meestal tussen de € 5 en € 15.

Jeugd
Speciaal voor de jeugd kijken we welke toernooien geschikt zijn voor wie, en nodigen die jeugdspelers dan uit. Door mee te doen aan deze toernooien maakt de jeugd kans een B- of A-licentie te halen (A-licentie hoogste niveau). Dan kan die jeugd weer aan andere toernooien mee doen.

Wie organiseren de jeugdtoernooien?
De toernooicommissie jeugd organiseert de jeugdtoernooien. Deze toernooicommissie bekijkt welke jeugdtoernooien er allemaal zijn en overleggen welke geschikt zijn om mee te doen. In samenspraak met Jelle-Jan kijken ze wie in aanmerking komt voor welk toernooi. Deze jeugdspelers worden vervolgens uitgenodigd. Wanneer ze weten wie er mee willen doen, gaan ze het vervoer zo efficiënt mogelijk regelen en proberen ze coaches te regelen. Het zijn dus wel individuele toernooien, maar we gaan meestal met een clubje. Dat is leuker en gezelliger.

Reiskosten Jeugd
De reiskosten worden verdeeld over de deelnemers en de chauffeurs krijgen een kilometervergoeding. De club schiet de kosten van inschrijving en vervoer voor en twee keer per jaar krijgt de jeugd een rekening van de kosten die gemaakt zijn. De reiskosten worden alleen vergoed voor jeugdtoernooien die door de toernooicommissie jeugd geregeld worden.

Wil je nog meer weten?
Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de toernooicommissie jeugd, mailen kan naar jeugdtoernooi@ttcmiddelburg.nl.