Vrijwilliger of bestuurder

Maak deel uit van een leuk team vrijwilligers

Ben je op zoek naar een leuke of zinvolle vrijetijdsbesteding? Wij geven je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, ervaring op te doen, je talenten te benutten en nieuwe mensen te leren kennen! Als dit jou aanspreekt, geef je dan nu op als vrijwilliger. Wij kunnen altijd hulp gebruiken bij bijvoorbeeld:

Spelers begeleiden/coachen

Kun jij spelers motiveren?

Voor het coachen en begeleiden van jeugdspelers tijdens wedstrijden of toernooien kunnen we altijd extra enthousiastelingen gebruiken. Enthousiasme en affiniteit met jeugd is het belangrijkste, technisch inzicht kan (indien echt nodig) aangeleerd worden. Dit hoeft niet op frequente basis, gewoon een keertje per half jaar is voor ons al nuttig.

Kantinedienst

Maak kennis met iedereen binnen de vereniging!

Na het tafeltennissen is het natuurlijk heerlijk vertoeven in onze kantine onder het genot van een hapje en een drankje. Daarom hebben we vrijwilligers (minimaal 16 jaar) nodig die af en toe een kantinedienst willen draaien. Tijdens een kantinedienst leer je erg veel mensen kennen, ben je constant ergens mee bezig en de afwisseling maakt het allemaal net even wat interessanter.

Evenementen organiseren

Ben jij een regelneef?

Vindt jij het leuk om evenementen te organiseren, ben jij een echte regelneef? Kom dan ons team versterken! In een team van enthousiaste vrijwilligers worden allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Bijvoorbeeld het pannenkoeken- en pepernotentoernooi, het kerstladdertoernooi, de jaarlijkse rommelmarkt en de kampioen huldigingen.