Woensdag 18 november vond het Middelburgse Basisscholierentoernooi tafeltennis plaats in de Zandkuil. 10 spelers begonnen enthousiast aan de warming-up. Toen ze langs de prijzentafel liepen waar 12 bekers klaar stonden wisten ze: we gaan allemaal met een beker naar huis! Toch vochten ze fanatiek om elke game binnen te halen en het niveau was zeker niet verkeerd. Spelers die vrij waren kregen nog wat extra aanwijzingen van de trainers bij de ballenrobot, of deden zich te goed aan pepernoten en siroop.

Alle teams speelden tegen elkaar, maar in de eindstand werden de categorieën groep 3-6 en groep 7-8 onderscheiden. Op de hoogste trede van het podium kwamen uiteindelijk Aron en Nathan van de ABS (groep 7-8) en Mürsel en Farah van De Stroming (groep 3-6). Het zilver was voor Jannes en Brian van de Acaciahof (groep 7-8) en Brett en Eddie van de Wilgenhof / De Stroming (groep 3-6). Het brons in de speelklasse groep 7-8 ging naar Daan en Milou van de Lonneboot.

Alle 5 de teams zijn geplaatst voor het Zeeuws basisscholieren kampioenschap tafeltennis, dat op maandag 21 december plaatsvindt. Dus al een goed vooruitzicht voor de kerstvakantie!