Nick Steijn zit niet hele dagen binnen. Hij werkt gewoon nog vijf dagen in de week. Hij kan natuurlijk niet naar z’n stagebedrijf (Zilt51 in Zoutelande) of naar school, maar hij heeft nu een paar weken bij New York Pizza als pizzakoerier achter de rug.

1. BLIJF BINNEN outfit?

“Niet veel anders dan anders. Maar voor m’n nieuwe baan heb een groen shirt en pet.”

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

“Ik luister allerlei Nederlandse rap muziek.”

3. BLIJF BINNEN entertainment?

“Ik game nu wel wat meer op de PlayStation. Verder vermaak ik me met Netflix in mijn bed.”

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

“Lezen dat doe ik niet hoor.”

5. BLIJF BINNEN workout?

“Ik doe niet veel extra’s maar sla bijna elke dag een balletje in de tuin tegen een van mijn familieleden. M’n zusje is ook heel fanatiek aan het worden. Maar het moet niet te veel waaien.”

6. BLIJF BINNEN project?

“Werk…”

7. BLIJF BINNEN Essential?

“Mijn iPad die eigenlijk van m’n moeder is.”

8. BLIJF BINNEN irritatie?

“Dat ik nu wel heel veel huiswerk moet doen. Voorheen deed ik dat tijdens die ene dag dat ik naar school ging maar nu moet ik veel meer thuis doen. En ik moet allerlei menu’s voorbereiden die ik op m’n stagebedrijf moet gaan maken.”

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

“Ik blijf dus niet helemaal binnen. Voor m’n werk ben ik gelukkig veel buiten maar daar letten we ook wel goed op de regels. Verder ben ik dus thuis omdat het moet.”

10. BLIJF BINNEN einde?

“Ik kijk er echt naar uit om met een hele groep vrienden af te kunnen spreken om uit te gaan of op een terrasje te zitten. Daarnaast wil ik mijn ervaring als tuintafeltennisser in de praktijk brengen en weer een balletje slaan in de eigen Zandkuil!”

Alwin

About Alwin