Harry en Clara zijn sinds jaar en dag verbonden aan de vereniging. Beide hebben veel uren achter de tafel gestaan, al is dat voor Clara al een tijdje geleden terwijl Harry pre-Corona nog wekelijks een balletje sloeg. Wat misschien net zo belangrijk is binnen een vereniging, is dat beide minstens zoveel uur in de vereniging hebben gestoken als vrijwilliger. Waar Harry één van de stille krachten is binnen de vereniging, treedt Clara graag wat meer op de voorgrond en kan niemand eraan ontkomen dat ze aanwezig is 🙂 Lees snel verder hoe het met ze gaat nu de vereniging even dicht is.

1. BLIJF BINNEN outfit?

Clara: Mijn huispak, oftewel een joggingbroek en een lekker shirtje. Harry: Niet anders dan anders, een spijkerbroek en een shirtje, normaal als ik naar kantoor moet draag ik een overhemd, netjes gestreken door Clara.

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

Clara: 100% heerlijk tijdens het huishouden. Harry: Dat vind ik maar niks, maar ik zit toch in mijn kantoor kamer dus zo veel last heb ik er niet van.

3. BLIJF BINNEN entertainment?

Clara: Meestal ben ik altijd druk in de weer als ik thuis ben, het is nooit schoon genoeg voor mij. Maar in de avond kijk ik tv, ik volg de serie Oogappels, Topdokters, Jinek, Help mijn man is klusser…. Lekker op de bank onder het genot van een wijntje. Emiel eet hier 1 keer in de week dus die vermaak ik met een goede maaltijd. Harry: de tablet, Candy Crush verslaafd, jaren geleden installeerde Emiel deze app. Ondertussen zit ik in level 4200

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

Wij lezen geen boeken, hooguit een tijdschriftje.

5. BLIJF BINNEN workout?

Wij wandelen veel, de ene keer 5 kilometer en de andere keer 10 kilometer.

6. BLIJF BINNEN project?

Clara: ik kan nog steeds werken buiten de deur. Harry: Zo nu en dan een beetje in de tuin bezig als ik vrij ben, verder werk ik thuis.

7. BLIJF BINNEN Essential?

Clara: lekker appen in de familie app en op Facebook lekker scrollen. Harry: Mijn tablet.

8. BLIJF BINNEN irritatie?

Clara: Harry werkt thuis dus ik kan alleen de kantoorkamer stofzuigen als hij pauze heeft. Harry: de hele situatie waar we nu in zitten, ik doe graag biertje in bar American met vrienden, maar dat kan helaas niet.

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

Let op elkaar, zorg voor elkaar. Aan al deze ellende komt vast een eind. En misschien zitten we dit jaar dan nog op ons favoriete Griekse eiland Kos!

10. BLIJF BINNEN einde?

Dat we allemaal weer gezond en wel naar de Zandkuil kunnen.

Alwin

About Alwin