Annet, moeder van jeugdspelers Boudewijn en Gilles, is bijna wekelijks in de Zandkuil te vinden. Ook wanneer haar zoon’s niet tafeltennissen, of ook maar aanwezig zijn, kan ze de gezelligheid van de zaterdagmiddagen niet weerstaan. Daarnaast is ze ook altijd bereid om haar handen uit de mouwen te steken, daarom zijn we erg benieuwd hoe ze deze dagen zonder de Zandkuil dan ook doorkomt.

1. BLIJF BINNEN outfit?

Spijkerbroek, blouse, happy soks

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

 1. Nathan Sykes- over and over again
 2. Daft punk v/s the doobie brothers- get lucky/ the long train running
 3. Guadalupe pinedo- historia de un Amor
 4. Cuba feliz- la grimas negras
 5. Norah Jones- don’t kow why
 6. Ed sheeran / andrea Bocelli- perfect symphony
 7. Justin Timberlate/ Chris Stapleton- say Somthing
 8. Freddie Mercury/ montserrat – Barcelona
 9. Michel v Gellis- conquest of paradise
 10. The Doors- touch me
 11. Julliette Binoche- la boheme
 12. Fine young canabs- come home

3. BLIJF BINNEN entertainment?

Die zijn toch weer buiten . De bijen: van vriendin leer ik wat van het imker werk. Op een of andere manier is het 1,5 meter afstand houden door anderen geen probleem.

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

Liefde in tijden van Cholora door Gabriel Carcia Marquez. Prachtig liefdes verhaal waar alle thema’s wel aan bod komen. Liefde ,dood, ouderdom ,noodlot ,begeerte. Ook de schrijver van 100 jaar eenzaamheid. Zijn schrijfstijl spreekt me enorm aan.
De kathedraal van de zee door il de Fonso Falcones. Verhaal over een jongen in begin van de 14 eeuw in barcelona opgroeide. De hardheid van het bestaan, overleefde honger, oorlog, de zwarte Dood. Bouw van de chatedraal speelt grote rol in het boek maar ook vriendschap , verraad enz. Ben nu met het vervolg bezig De Erfgenamen.

5. BLIJF BINNEN workout?

Op mijn werk speel ik nog iedere dag tafeltennis, dart , petang, tafelvoetbal. Verder wandel ik redelijk veel. Maar kijk erg uit naar de normale sport momenten. Vollybal, badminton, bootcamp, pilatus.

6. BLIJF BINNEN project?

Net verbouwing en verhuizing van vriendin naar de Oosterschelde straat achter de rug. Getracht hier op 1,5 meter afstand wat te kunnen betekenen.
Probeer me nu wat te verdiepen in duurzaam / ecologisch bouwen. Het spreekt mij erg aan, ben al veel met zelfvoorzienend bezig met betrekking tot de tuin. Maar dit is voor mij weer even wat nieuws. Probeer zo wat te kunnen betekenen voor een kennis die zijn bouwbedrijf daar meer op wil richten, maar wat knel in de tijd daarvoor zit. Hoe mooi kan het zijn als je met hout, leem, schapenwol, vlas een huis kan bouwen.

7. BLIJF BINNEN Essential?

Maximouse: Het is onze kater die het gezin bij elkaar houdt door zijn volgzaam temperament. Het is een liefdevolle , ontspannen kater die de dag heel relaxed doorbrengt. Hoogknuffel gehalte met een ongecompliceerde karakter.

8. BLIJF BINNEN irritatie?

Het is onmenselijk om op een afstand van 1,5 meter te blijven. Juist op de momenten dat een mens een knuffel of een arm om zich heen nodig heeft. Het gezeur over wc papier terwijl je gewoon geen pak bloem te pakken kan krijgen.

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

Licht uit
Zelfspot aan.
Go outside and get some sunshine.

10. BLIJF BINNEN einde?

Ik wil zo snel mogelijk de eetclub weer terug hebben hier. Mis de diversiteit van personen, de verhalen, de maaltijd en de lol verschrikkelijk. Gelukkig hebben we via de app nog wel contact maar real live is toch leuker.
Alwin

About Alwin