Alsof (momenteel) werken in het ziekenhuis nog niet voldoende enerverend is, is vriendin Bea in verwachting van hun kindje. Het moge duidelijk zijn dat de Corona-periode voor Thomas hectisch is. Houd hij, zoals achter tafel tijdens competitiewedstrijden, zijn hoofd koel?

1. BLIJF BINNEN outfit?

Als ik af en toe thuis aan het werk ben dan een pak (met alle zoommeetings ben ik vaak toch in beeld…) maar na het werk gaat de TTC Middelburg joggingbroek en een sweater aan.

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

Een echte playlist favoriet heb ik niet maar De Jort-cast (een podcast van Jort Kelder) luister ik twee keer per week (dus zodra er een nieuwe aflevering op Spotify staat.)

3. BLIJF BINNEN entertainment?

Klussen aan de babykamer, adressen verzamelen voor geboortekaartjes, babykleertjes wassen, tussendoor een boek lezen, koken en af en toe een bordspelletje: Ticket to Ride is favoriet.

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

Nog een groot voordeel van de lockdown, ik heb meer tijd om te lezen. Nu ben ik halverwege in het boek van Jeroen Smit over Unilever: Het Grote Gevecht. Nu al een aanrader.

5. BLIJF BINNEN workout?

Interval training op de crosstrainer (die we overigens van Alwin en Danielle hebben gekregen) en mijn buiten work-out is hardlopen, snelheidsrecords worden inmiddels wekelijks verbroken op de 5km.

6. BLIJF BINNEN project?

Uiteraard de babykamer maar goed, ik werk nog veel in het ziekenhuis zelf dus dat gebeurt toch in de weekenden.

7. BLIJF BINNEN Essential?

Een tuin of een dakterras…zodat je met mooi weer buiten kunt zitten😉 Geeft je toch wat meer energie dan continue binnen blijven.

8. BLIJF BINNEN irritatie?

De onderbuurman die zijn garage aan het verbouwen is!

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

Ik blijf, in verband met mijn werk, niet veel binnen maar ik geniet wel van de quality time (en de rust) die ik nu, zo vlak voor de geboorte van onze kleine, nog even samen met Bea heb!

10. BLIJF BINNEN einde?

Ik hoop dat er zo snel mogelijk wat versoepeling in de maatregelen komt. Zodat wij straks ook kraamvisite kunnen ontvangen en Bea weer wat vrijdagavondjes voor zichzelf heeft omdat ik weer kan tafeltennissen. 😉
Alwin

About Alwin