Binnen blijven met Lotte Steijn. Ja je leest het goed, ook het vijfde gezinslid van Steijn is lid geworden van TTCM. “Ik vond tafeltennis al heel lang leuk, maar hockey nog leuker. Nu we het thuis kunnen doen, vind ik het steeds leuker en ging ik twijfelen. We waren precies 1 dag te laat met het opzeggen van mijn lidmaatschap dus komend seizoen probeer ik beide sporten, school en mijn werk bij Helens Bakery te combineren.”

1. BLIJF BINNEN outfit?

“Ik loop vaak genoeg nog in mijn pyjama of trainingsbroek rond maar ik vind het ook leuk om me netjes aan te kleden. Ik ben wel een beetje koopverslaafd en dan vind ik het leuk om mijn kleding gelijk te dragen. Dus rokjes, jurkjes en spijkerbroeken horen net zo goed tot m’n binnenblijf outfit.”

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

“Ik heb heel veel eigen playlists op Spotify  en daar luister ik heel veel naar. Ik luister veel muziek die in de hitlijsten staat en Nederlandse rap. Ik heb niet echt een favoriete artiest maar mijn favoriete nummers op dit moment zijn: No Hook 3 en Video Vixen”

3. BLIJF BINNEN entertainment?

“Ik kijk heel veel verschillende programma’s. Mijn guilty pleasures zijn toch echt: Ex on the beach, Temptation Island en Love island. Ook kijk ik veel Youtube en dan vooral Monica Geuze en Fleur Nijbacker. Ik keek eigenlijk nooit series. Ik heb het geduld er niet voor, maar ik ben toch maar begonnen aan La Casa de Papel. Nooit verwacht dat ik zo lang kon blijven kijken naar 1 iets, maar deze serie is echt geweldig. Ook spreek ik nog met mijn vrienden af. Dan gaan we ook naar de stad ook al is dat niet helemaal nodig. En ik wil ook vaak wat bakken.”

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

“Boek? Nee lezen doe ik niet. Daar heb ik het te druk voor ;-)”

5. BLIJF BINNEN workout?

“Tafeltennissen dus, maar als het waait dan kan dat helaas niet. Ik doe thuis wel workouts. In het begin gingen we ook wandelen met het gezin.”

6. BLIJF BINNEN project?

“Ik ben met schilderen begonnen. Ik denk niet dat ik een specifieke stijl heb. Ik schilder gewoon iets wat ik leuk vind, zoals Chinese bloesems of een flamingo. Maar ik heb ook een krijttekening gemaakt. Nu ik eindelijk mijn kamer goed heb opgeruimd is er zelfs plek voor een schildersezel. Ik heb nu een groot doek maar ik weet nog niet wat ik daarop ga doen. Verder ben ik aan het zoeken naar een leuke studie en school. Daar gaat veel tijd in zitten. We doen ook veel spelletjes. Vooral Party & Co vind ik leuk, maar we doen ook vaak 30seconds, Keezen of koehandel.”

7. BLIJF BINNEN Essential?

“Ipad, iPhone en Netflix account. Ik heb altijd minimaal 2 schermen tegelijk aan staan. Als ik een filmpje kijk dan gebruik ik de andere tegelijk om vrienden te snappen.”

8. BLIJF BINNEN irritatie?

“Ik had me heel erg verheugd op alle festivals waar ik dit jaar heen zou gaan. 538 Koningsdag, CAS Hockeyloverz en het bevrijdingsfestival kan ik wel vergeten. Dan maar ff goed feesten als dit allemaal klaar is :-). Mijn ouders zeggen de hele tijd dat ons leven nooit meer zo wordt als voorheen. Misschien reëel maar super irritant. Ik hoop dat namelijk wel heel erg.”

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

“#samentegencorona”

10. BLIJF BINNEN einde?

“Als eerste ga ik afspreken met vrienden, gezellig terrasje pakken en naar het strand. En natuurlijk tafeltennissen! Helaas moet ik dan ook weer naar school.”
Alwin

About Alwin