Een tijdje geleden vertegenwoordigde Wilmer jarenlang jeugd 1, maar inmiddels is hij niet meer weg te denken bij de senioren in Hoofdklasse competitie. Daarnaast is hij binnen onze vereniging wellicht de meest gefotografeerde tafeltennisser, waarschijnlijk omdat zijn vader Erik al jaren onze huisfotograaf is 🙂 Lees nu hoe het hem de afgelopen weken is bevallen (of juist niet).

1. BLIJF BINNEN outfit?

De eerste 7 weken heb ik thuisgewerkt. Wanneer ik thuis aan het werk was heb ik lekker een trainingsbroek aan en een trui of t-shirt. Een beetje de outfit die ik op een luie zondag ook aan heb. Na de 7e week kregen we een mailtje dat ik weer naar kantoor mocht komen door de werkachterstand die wij hadden opgelopen. Het thuiswerken was voor ons een drama met de programma’s die we nodig hebben. Dus nu heb ik weer een nette spijkerbroek aan 😉

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

Vaak luister ik naar de top50 lijst op spotify. Ook de slam top40 en de top hits NL luister ik vaak. Lekker achtergrond muziekje voor tijdens het werken. Na een poosje ken je de hele lijst uit je hoofd 😉

3. BLIJF BINNEN entertainment?

Vlak voor de corona crisis heb ik een Nintendo Switch gekocht. Dit komt nu erg goed van pas. Veel spelletjes spelen zoals Mario kart, Super Mario en nog veel meer klassieke games. Thuis doen we regelmatig een spelletjes avond met kaartspelletjes en bordspellen voor de entertainment.

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

Boeken?! Wat is dat? Nee ik lees geen boeken. Ook niet in de Coronatijd. In mijn vrije tijd doe ik vaak een spelletje op de playstation of de Nintendo switch.

5. BLIJF BINNEN workout?

Sinds de zaal van de club gesloten is en de sportscholen dicht zijn moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zoveel beweeg de laatste tijd. Heel af en toe voetballen we eens op het strand maar daar blijft het ook wel bij. Ik hoop dat we snel weer een balletje kunnen slaan op de club wanneer het weer mag!

6. BLIJF BINNEN project?

Aangezien mijn vakantie naar Griekenland niet meer doorgaat heb ik ervoor gekozen mijn vakantiegeld uit te geven aan een scooter! Dit leek me heerlijk voor in de zomer en ideaal om snel naar het strand te gaan. Hiervoor moest de garage wel opgeruimd worden. Anders kon ik mijn scooter niet kwijt.

7. BLIJF BINNEN Essential?

Essential in deze tijden is denk ik programma’s als teams en zoom. Hierdoor kunnen we elkaar toch nog een beetje zien en makkelijk overleggen met collega’s. Dit maakt het thuiswerken voor collega’s toch een klein beetje makkelijker.

8. BLIJF BINNEN irritatie?

Eigenlijk gaat alles wel goed. Iedereen om mij heen is nog steeds gezond en ik mag weer op kantoor werken wat ook voor minder irritaties zorgt. Na 7 weken thuiswerken raakte ik het nogal beu met zoveel vertraging op de programma’s die ik nodig heb. Het enige wat ik nog wel jammer vind ik dat we met dit mooie weer niet naar het terras kunnen. Daar komt 1 juni wel verandering in en laten we hopen dat het allemaal goed gaat!

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

Als we allemaal een beetje rekening houden met elkaar en de 1,5 meter afstand houden moet het goed komen. Dat er nu versoepelt kan worden hebben we met heel Nederland gedaan!

10. BLIJF BINNEN einde?

Ik hoop dat iedereen gezond is en dat we snel weer naar de club kunnen om te trainen, een balletje te slaan en volgend seizoen weer met elkaar een wedstrijd kunnen bekijken!
Alwin

About Alwin