Een tijdje geleden speelde Michael nog actief tafeltennis bij de jeugd, maar ondanks dat hij geen lid meer is, blijft hij betrokken bij de vereniging. Zo komt hij af en toe langs om te buurten en is hij actief als vrijwilliger tijdens de jaarlijkse Rommelmarkt waar hij graag zij  steentje aan bijdraagt. Hoe heeft hij de afgelopen periode beleefd?

1. BLIJF BINNEN outfit?

Ik draag graag t-shirts met een korte broek als het weer het toelaat. Helaas moet ik op mijn werk bij Lidl altijd een lange broek aan.

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

Ik luister van alles. Nu staat toevallig de Top 2000 op ik luister graag samen met mijn vader en hoor vaak nieuwe liedjes via hem. Ik heb pas nieuwe boxjes van JBL en vind het erg mooi als het stereo is.

3. BLIJF BINNEN entertainment?

Ik kijk graag films en kreeg een voucher voor Pathé thuis voor op mijn tv. Ik drink wel eens wat met vrienden in het weekend. Erg gezellig.

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

Ik lees eigenlijk geen boeken meer nu het van school niet meer hoeft. Alleen soms een online boek over elektrotechniek.

5. BLIJF BINNEN workout?

Ik had me net aangemeld voor een proef uurtje op de miloncirkel in de sportschool maar toen ging die helaas dicht door de corona maatregelen.

6. BLIJF BINNEN project?

Ik ben vaak met elektronica aan het knutselen. En maak dan verschillende projectjes. Ook met Arduin programmeer ik bepaalde systeempjes.

7. BLIJF BINNEN Essential?

De woonkamer, hier kan ik lekker liggen op mijn hoekbank. En lekker tv kijken en muziek luisteren.

8. BLIJF BINNEN irritatie?

Dat ik geen wedstrijden meer kan spelen. Irritaties heb ik niet zo veel want ik woon op mezelf.

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

Ik ben blij dat ik nog gewoon naar mijn werk kan en probeer zo min mogelijk de deur uit te gaan.

10. BLIJF BINNEN einde?

Weer gaan sporten, ik zou het leuk vinden om mijn team weer te zien. En ik ga op vakantie naar Turkije met een vriend als ze het na de (volgende?) persconferentie toelaten.

Alwin

About Alwin