Jesse Steijn, de jongste tafeltennisser van de familie Steijn, zit nog maar 1,5 jaar op tafeltennis. Deze fanatieke 14-jarige baalt het meest van het feit dat hij z’n favorite sport niet kan beoefenen.

1. BLIJF BINNEN outfit?

“Sowieso een trainingsbroek en slippers. En nu meestal een t-shirt erop omdat het zulk lekker weer is.”

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

“Eigenlijk luister ik heel weinig naar muziek. En nu ik binnen moet blijven is het ook niet veel meer geworden. Mijn Spotify account is eigenlijk leeg.”

3. BLIJF BINNEN entertainment?

“Gamen op de PlayStation. Ik heb een vriend waarmee ik dagelijks aan onze wereld in Minecraft bouw.”

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

“Een boek? Ik lees alleen voor school. Dus alleen omdat het moet niet omdat ik nu binnen moet blijven. Ik leg wel graag een puzzel van 1000 stukjes.”

5. BLIJF BINNEN workout?

“Als het waait dan ga ik wandelen of fietsen met m’n moeder. Ik moet namelijk iedere dag minimaal een half uur buiten zijn en een half uur bewegen. Dat kan je beter combineren. Het liefst combineer ik het in de tuin achter onze nieuwe tafeltennistafel. Maar ja, dan moet het niet te hard waaien.”

6. BLIJF BINNEN project?

“Geen…..”

7. BLIJF BINNEN Essential?

“Mijn iPad. Die heb ik nodig voor school maar ook voor alle leuke YouTube filmpjes. Ik kijk veel tafeltennisfilmpjes en filmpjes van YouTube-ers die gamen.”

8. BLIJF BINNEN irritatie?

“Dat ik nu veel meer dagelijkse klusjes heb dan voorheen. Niet alleen de vaatwasser maar we moeten ook om de beurt stofzuigen, boodschappen halen en plastic wegbrengen.”

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

“Ik ben gemotiveerd om thuis te blijven omdat ik wil voorkomen dat iemand in mijn omgeving ziek wordt.”

10. BLIJF BINNEN einde?

“Tafeltennis, tafeltennis en nog eens tafeltennis……”

Alwin

About Alwin