Voor natuurliefhebber Carl Helmich, speler van senioren team 5, is niet alles veranderd. Zijn werkzaamheden bij de bank gaan gewoon door, uiteraard neemt hij daarbij de nodige verplichte maatregelen in acht. “Daarnaast deden Els en ik alles samen maar nu doen we de boodschappen alleen. En voorheen at ik altijd m’n boterhammetjes tussen de middag op bij mijn moeder, maar dat doe ik ook niet meer.”

1. BLIJF BINNEN outfit?

“Dat is niet veel anders dan anders. Ik draag gewoon mijn pak naar het werk.”

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

“Ik luister veel cd’s en ik kijk muziek dvd’s van bijvoorbeeld Phill Collins en Hair.”

3. BLIJF BINNEN entertainment?

“Ik kijk graag naar documentaires op National Geographic, vooral over Afrika. En het maakt niet uit of het herhalingen zijn.”

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

“Dat zijn mijn studieboeken. Ik moet iedere drie jaar permanente educatie voor mijn werk doen. Die opleiding heb ik naar voren gehaald.”

5. BLIJF BINNEN workout?

“We hebben elektrische fietsen en gaan regelmatig op pad. We wandelen ook veel.”

6. BLIJF BINNEN project?

“We willen een overkapping in de tuin en daarvoor zijn we alle mogelijkheden nu aan het bekijken.”

7. BLIJF BINNEN Essential?

“Mijn telefoon. Daar doe ik ook leuke spelletjes op, zoals bankgiro miljonairs. Die vraag voor een miljoen haal ik regelmatig.”

8. BLIJF BINNEN irritatie?

“Dat we niet lekker kunnen genieten van een terrasje. We moeten noodgedwongen thuis genieten van een speciaal biertje of whiskey. Dat is nu trouwens de Gouden Carolus. Ik irriteer me dan ook aan het feit dat ik nu meer dan anders zo veel lege flesjes weg moet brengen.”

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

“Die tekst op de foto inspireert mij om na te denken over de situatie waarin we zitten en ervoor te zorgen dat we er samen beter uit komen.”

10. BLIJF BINNEN einde?

“Samen met Els een terrasje pakken natuurlijk.”

Alwin

About Alwin