Het is bijna zomer en waar de beste linkspoot van team 3, Kristian Davidse, normaal gesproken nu op het strand de eerste Duitsers van het seizoen voorziet van eten is dat dit jaar iets anders. Zijn werk in de keuken is voorlopig niet mogelijk i.v.m. het sluiten van alle horeca. Waar hij normaal gesproken nu volle bak aan de voorbereidingen bezig zou zijn voor het komende seizoen, heeft hij nu een verlenging van zijn vakantie gekregen. Dat is best wel “bittersweet” aangezien hij zijn werk heel graag doet en hij staat dan ook na 2 maanden vakantie te springen om weer te beginnen.

1. BLIJF BINNEN outfit?

“Een comfortabele trainingsbroek en t-shirt, een soort van pyama-mode eigenlijk. Ideaal om hele series te bingewatchen.”

2. BLIJF BINNEN (muziek)playlist?

“Voor het grootste deel van de dag staat er een netflix playlist aan met iedere dag een verschillende serie. Daarnaast draai ik graag de workout mix op spotify en de sets van Timmy Trumpet tijdens de dagelijkse workout.”

3. BLIJF BINNEN entertainment?

“Op de eerste plaats natuurlijk tafeltennis, en aangezien de zaal geen optie is heb ik de zaal naar mijn woonkamer gehaald. Mijn appartement is namelijk net groot genoeg om een tafel in te zetten, dus na 3 weken quarantaine heb ik een tafel gebouwd en sindsdien kan ik in de woonkamer trainen. Bij al die training hoort een gezonde voeding, nu ik niet voor honderden mensen hoef te koken kan ik wat meer tijd steken in mijn eigen voeding en hier thuis mee experimenteren.”

4. BLIJF BINNEN boek(en) om te lezen?

“Nee bedankt, zodra het kan ga ik een vakantie naar het zuiden boeken.”

5. BLIJF BINNEN workout?

“De standaard 2 trainingen per dag natuurlijk maar nu ook afgewisseld met hardlopen. Lekker even naar buiten (zo veel mogelijk buiten de stad om zo min mogelijk mensen tegen te komen) om die hartslag omhoog te krijgen en een gezonde dosis frisse lucht binnen te krijgen, net zo belangrijk als alle voorzorgsmaatregelen voor de gezondheid!”

6. BLIJF BINNEN project?

“Nee joh, met zoveel vrije tijd moet je geen dingen plannen. Dat komt allemaal vanzelf weer op je af zodra we hier doorheen zijn 😊”

7. BLIJF BINNEN Essential?

“Toch ook de telefoon… Waar het een aantal maanden geleden leek alsof je niet zonder kon, kan ik nu echt niet zonder (denk ik). Even een belletje, berichtje of een hele videocall met familie.”

8. BLIJF BINNEN irritatie?

“Best wat eigenlijk, maar dat heb ik vaker, dus zal het bij een top 3 houden 😉

  • Het missen van sociaal contact, gezellig ouwehoeren onder het genot van een drankje of 2;
  • Reclames op tv die me uitleggen hoe ik mijn handen moet wassen;
  • Mensen op straat horen klagen dat ze kerngezond in hun mooie huis moeten blijven.”

9. BLIJF BINNEN motivatie (tekst)?

“Die komt bij mij uit het contact met veel “verre vrienden”. Meer dan ooit realiseren we ons dat deze situatie iedereen anders raakt en alles wat we kennen beïnvloed. Omdat door het sluiten van de grenzen er nu ook echt geen mogelijkheid is om elkaar op te zoeken is de motivatie om dit zodra mogelijk weer te doen groter geworden.”

10. BLIJF BINNEN einde?

“Ja een hele gekke die ik echt maar 1 maal hoop uit te spreken. Lekker richting mijn werk te rijden en bij aankomst een strand vol toeristen te zien die willen komen eten.”

Alwin

About Alwin