Wij zijn heel blij dat we na twee jaar eindelijk de Clubkampioenschappen weer kunnen organiseren. Althans, daar gaan we nu wel even vanuit. We hopen dat begin volgend jaar de coronamaatregelen geen roet meer in het eten gooien.

Wij willen jullie, jeugd, senior, competitiespeler, recreant of speler bij de 50plus groep, van harte uitnodigen voor de Clubkampioenschappen 2022. We kijken uit naar jouw deelname.

Wanneer?
Vrijdag 28 januari 19.00 – 23.00 uur voor de senioren;
Zaterdag 29 januari 10.00 – 17.00 uur voor de jeugd en de senioren die zich de avond ervoor plaatsen voor de A-klasse en de winnaar van de B-klasse.

Waar?
De Zandkuil, Aanloop 4 in Middelburg.

Net op tafeltennis? Doe ook mee!
We spelen in verschillende klassen. Ook voor tafeltennissers die er nog niet lang op zitten (jeugd én senioren) hebben we een beginnersklasse. Geef je op als je een greep wil doen naar de titel in jouw klasse. 

Meerdere clubgenoten zijn gestopt met competitie spelen, maar hopelijk wil iedereen toch nog z’n krachten meten met de andere leden tijdens dit toernooi. Het wordt zeker heel gezellig.

We ontvangen graag uiterlijk 9 januari 2022 je aanmelding.
Dat kan via deze aanmeldlink van toernooi.nl, waar we ook de uitslagen bij houden, of via de mail: club@ttcmiddelburg.nl

Vriendelijke groet,

De toernooicommissie
Ron de Nood en Danielle Steijn

Ron

About Ron