Op zaterdag 14 september start de Grote Clubactie en wij doen mee!

Iedere club in Nederland mag loten verkopen, ieder verkocht lot levert €2,40 op voor de vereniging. TTCM ziet dit als een mooie gelegenheid om een extra duit in de clubkas te doen.

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om loten te kopen, en zeker de jeugdleden willen we vragen om loten te verkopen. Als “tegenprestatie” zullen we een deel van de opbrengst gebruiken om de (jeugd)leden aan het eind van het jaar te trakteren op een leuk, leerzaam en onvergetelijk tafeltennis-evenement. Wat dat wordt is natuurlijk afhankelijk van de opbrengst, oftewel van het aantal loten dat verkocht gaat worden! Dus doe je best en (ver)koop die loten!

De lotenboekjes zijn al uitgedeeld tijdens de trainingen, en als ze op zijn kun je er altijd nog meer krijgen!

Het is dus dit jaar een échte Grote Clubactie, maar om de individuele verkoopprestatie toch te belonen, krijgt degene die de meeste loten verkocht heeft een overheerlijke taart (naar keuze).

Daarnaast heeft de Grote Clubactie zelf ook toffe winacties :  Dus als je er helemaal voor gaat kunnen we een waanzinnige clinic winnen voor iedereen. Succes!!

Volle (of liever gezegd lege) boekjes kun je in de Grote Clubactie doos stoppen. Die staat boven in de Zandkuil bij de tribune. Zet wel je naam op heb boekje i.v.m. de winacties!

En als klap op de vuurpijl kunnen we kans maken op het “Grote Clubfeest” als we het Superlot verkopen. Dus als je een bedrijf, vriendenclub, familie, winkel of suikeroom hebt die dat wil, meld dit dan bij Carl of Antoinet !

 

Antoinet Wisse

About Antoinet Wisse