Vanaf dit najaar maken we alleen gebruik van het digitaal wedstrijdformulier (dwf). Hiervoor is het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de Nttb-app. Download de app hier:

nttb – Android-apps op Google Play

NTTB in de App Store (apple.com)

Helaas is het niet mogelijk om vooraf te oefenen. Je kunt de uitslagen namelijk pas invoeren als je wedstrijd gereed staat in de app.

In principe kun je de uitslagen invoeren op slechts 1 telefoon. Er bestaat een mogelijkheid om de opstelling van elkaar over te nemen waardoor de uitslagen op meerdere apparaten kan worden ingevoerd. Maar ervaring zal moeten leren of dat goed en makkelijk werkt.

Tip:

Vul het formulier gedurende de wedstrijd in op papier. Na afloop kun je het dat allemaal tegelijk digitaal invullen. Doe dit direct na de wedstrijd zodat de tegenstander kan accorderen. App nog voor een eventuele controle het formulier door naar de wedstrijdsecretaris.

Belangrijk:

Zorg dat 1 persoon het formulier afrondt en dat beide teams akkoord geven. Als dit niet gebeurt, kan een wedstrijdsecretaris niet verder afronden en volgen er boetes. Ook ouders van de jongere jeugdleden moeten bij een uitwedstrijd een digitaal akkoord kunnen geven en hebben daarom ook de app nodig.

Bij de jeugdwedstrijden ondersteunen de wedstrijdsecretarissen het invullen van het dwf.

Laten we elkaar helpen om dit succesvol te laten verlopen.

 

Alwin

About Alwin