Dit stukje lag al een tijdje op de plank om te publiceren. We wachtten nog op het moment dat we een leuke groepsfoto konden maken. Dat lukte onlangs, tijdens de online bestuursvergadering. Het is de hoogst haalbare foto die we nu kunnen maken, helaas.

In het bestuur hebben de afgelopen tijd wat wisselingen plaats gevonden. Omdat wij niet voor iedereen zichtbaar zijn leek het ons goed om ons even (opnieuw) aan jullie voor te stellen.

We zijn erg verheugd dat Annelies na de laatste ALV besloten heeft om zich bij ons te voegen. Zij heeft net een intensieve opleiding afgerond en daardoor nu weer meer tijd. Zij vindt (gelukkig) dat ze die tijd best kan gebruiken om een bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van de vereniging waar haar zoon Bram al een paar jaar met plezier tafeltennist, en meldde zich bij Alwin. Of eigenlijk deed haar zoon dat. Voordat Annelies zich kon bedenken had Bram al tegen zijn trainer gezegd dat zijn moeder de nieuwe secretaris wilde worden. En zo geschiedde, bedankt Bram, welkom Annelies! 

Zelf dacht ze dat het misschien bezwaarlijk zou zijn dat ze geen tafeltennis-achtergrond heeft. Maar met Jan Henk (tafeltennist al 48 jaar) , Riny (40 jaar), Thomas (25 jaar) en Alwin (ook al lang) wordt dat ruimschoots gecompenseerd. Samen met Antoinet (die in een grijs verleden slechts een jaartje heeft getafeltennist in de Vergulde Baars) kan ze nu in het bestuur wat vrouwelijk tegenwicht bieden aan deze vier tafeltennissers.

De taakverdeling is nu als volgt:

  • Alwin van de Kop             Voorzitter, algemene zaken en evenementen.
  • Thomas Groenewoud      Penningmeester
  • Annelies van der Haar    Secretaris
  • Jan Henk Bomhof:           TC (tafeltennis-technisch gerelateerde zaken
  • Riny Kasse                        Accommodatie en Bar
  • Antoinet Wisse                Communicatie en vrijwilligers.

Zijn alle portefeuilles dan nu verdeeld? Dat zou je denken. Ware het niet dat Alwin het heel fijn zou vinden als iemand anders de evenementen op zijn bordje zou willen nemen. En wij zijn van mening dat het goed zou zijn als er ook iemand van de recreanten in het bestuur vertegenwoordigd wordt, of iemand die hen wil vertegenwoordigen. Maar ook als je met andere ambities in het bestuur wil komen ben je van harte welkom om daar eens over te praten. Met 7 leden is het namelijk makkelijker stemmen, en: vele handen maken licht werk! We vergaderen maximaal 10 keer per jaar en de verdere tijdsinvestering heb je zelf in de hand.

We hopen dat jullie ons weten te vinden als het, om wat voor reden dan ook, nodig is. Via de website en de nieuwsbrieven houden we jullie zo goed mogelijk op de hoogte. 

Antoinet Wisse

About Antoinet Wisse