Afgelopen weekend was het druk in Tilburg. Ruim 400 spelers deden op zaterdag of zondag mee aan het beginnerstoernooi, de jeugdranglijsttoernooien of de O23 toernooien.

Ook een aantal jeugdleden van TTC Middelburg reisden af naar Tilburg.

Op zaterdag speelden Kyan en Noah het beginnerstoernooi en Jesse, Kylian en Lotte het jeugdranglijsttoernooi voor spelers zonder licentie. Iedereen won een paar potjes. Kylian eindigde als 4e in zijn poule en Lotte als 3e in haar poule. Voor hen was het toernooi daarmee klaar. Noah mocht door naar de volgende ronde, maar kon helaas geen potjes meer winnen. Jesse werd 2e in zijn poule en mocht ook een ronde verder. Hij verloor die ronde en strandde daarmee net voor de kwartfinales. Alleen Kyan won al zijn wedstrijden en was daarmee de winnaar bij de 12+ groep. Goed gedaan!

Kyan wint bij de Beginners 12+ en daarmee een mooie beker

Op zondag was het de beurt aan Jan, Kees, Kyana, Mike en Vita. Vita heeft een A-licentie en deed daarom mee aan het A-toernooi voor meisjes onder 17. Helaas werd ze laatste, ondanks dat ze een potje had gewonnen. De anderen hebben een B-licentie en speelden het B-toernooi in hun leeftijdsklasse. Jan kon helaas geen potje winnen, maar zat een paar keer heel dicht bij winst. Mike en Kees hebben een aantal potjes kunnen winnen. Kees werd 4e in zijn poule en Mike 3e in zijn poule. Kyana was goed op dreef, won bijna alles en werd 2e. Dus ook voor haar een mooie beker.

Kyana is 2e geworden bij de Meisjes Onder 17 met een B-licentie (met haar broer als coach)

Alle uitslagen vind je hier:
Zaterdag: Beginnerstoernooi (Kyan & Noah), Jeugdranglijsttoernooi (Jesse, Kylian & Lotte);
Zondag: A & B Jeugdranglijsttoernooi (Jan, Kees, Kyana, Mike & Vita).

Ron

About Ron