Tafeltennis is een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat racketsporten, waaronder tafeltennis, bijdragen aan een langer en gezonder levensperspectief. Tafeltennis is een spel waar veel mensen plezier aan beleven.

In september start er  een nieuwe trainingsgroep voor recreatieve 50-plussers. Deze training is voor dames en heren van 50 jaar en ouder. Dus voor mensen die al lid zijn en eens in een ander verband willen trainen en voor mensen die de tafeltennissport graag willen gaan beoefenen.

De groep staat onder leiding van onze nieuwe trainer Peter Jan Mulder. Hij is zijn hele werkende leven als sportdocent werkzaam geweest. Toen Bettine Vriesekoop vorig jaar een 50+ clinic gaf bij TTC Middelburg werd zijn aandacht getrokken en is vervolgens lid geworden. Hij is zich gaan bekwamen in de tafeltennistechniek, de ervaring als sportinstructeur had hij al. Hij heeft inmiddels niet onverdienstelijk meegedaan aan de Open Zeeuwse. Aan enthousiasme geen gebrek!

De 50+ training vindt plaats  op woensdagochtend van 9:30 – 11:00 uur in de Zandkuil.

Wie nog geen lid is, mag drie keer gratis komen meetrainen om te ervaren of het bevalt.
Daarna kun je lid worden en dan is deze wekelijkse training is bij de contributie inbegrepen.

Heb je interesse of vragen?
Neem dan contact op met Jelle-Jan Pieterse (hoofdtrainer) via ttcmiddelburg@hotmail.com.

Antoinet Wisse

About Antoinet Wisse