Door Danielle en Antoinet

Maar al te graag hadden we boven dit artikel een foto geplaatst van een juichend Team 1 met kampioenbidons in de hand! Maar ja. Een kerstboom is ook leuk, en hé ze zijn dus wel mooi tweede geworden hè! Grote klasse. Wij (Danielle en Antoinet) hebben met veel plezier de najaarscompetitie geleid, en zijn heel blij dat’ie (zij het met wat haken en ogen) helemaal is uitgespeeld. Vol goede moed naar de Voorjaarscompetitie van 2022! Danielle heeft de laatste ronde nog even mooi voor u samengevat:

Afgelopen zaterdag was dan echt de allerlaatste ronde van de competitie. Jeugd 1 en 4 kwamen nog in actie.

Team 4 speelde thuis, maar toch uit. Thijmen, Micha en Jeroen hadden eerder al dit seizoen TCO in de Zandkuil ontvangen, maar omdat TCO geen zaal had en wij niet op een avond naar Osssndrecht wilden afreizen, werd ook de uitwedstrijd thuis gespeeld. De jongens wonnen redelijk makkelijk met 7-3. Helaas kwam Jeroen niet tot winst.
Het was een mooi seizoen waarin de mannen debuteerden met een derde plek als resultaat. Wel jammer dat Thijmen de enige is die ook volgend seizoen doorgaat. Hij gaat dan spelen met oudgedienden de broers Gilles en Boudewijn en met Jarno die nu tafeltennis boven voetbal laat gaan.

Spannender was het in Berkel en Rodenrijs waar onze eerste jongensteam ging spelen voor het kampioenschap. De concurrent speelde iets eerder, maar ze moesten minimaal zorgen voor hetzelfde resultaat om hun punt voorsprong te behouden om het kampioenschap binnen te slepen. Of het de zenuwen waren, de vele zeer goed gemikte mazzelballen of dat ze uit altijd minder goed spelen of toch het zeer sterkte spel van de tegenstanders of een combinatie van alles. Duidelijk was dat onze jongens niet echt hun dag hadden. Na een 2-1 voorsprong kwamen ze snel 3-2 achter. Toen bleek dat de concurrent met 7-3 had gewonnen, mochten Mike, Jan en Jesse S geen enkel punt meer verliezen. Al snel werd duidelijk dat dat niet haalbaar was. En ineens stonden ze 6-2 achter. Uiteindelijk verloren ze met 7-3 waar ze thuis nog wonnen met 10-0 zonder Jan. Jammer dat ze het hele seizoen aan kop gingen maar het niet tot een goed einde konden brengen. Maar toch gaan ze vol goede moed op naar volgend seizoen.

Het tweede jeugdteam blijft met dezelfde spelers Kees, Kyana, Leon en Vita in de hoofdklasse. Het derde team gaat het na hun kampioenschap proberen in de 2e klas. Lotte, Luc en Kylian moeten het zo veel mogelijk met z’n drieën proberen op te vangen omdat Martha in principe alleen reserve is voor het team.

Antoinet Wisse

About Antoinet Wisse