Afgelopen zaterdag 11 november 2023 zijn 5 spelers afgereisd naar Tilburg voor het jeugdranglijsttoernooi en beginnerstoernooi van de NTTB.
Eddie Veldman was ingedeeld bij de JO11 en begin goed met 2 overwinningen maar daarna verloor hij helaas 3 wedstrijden achter elkaar waardoor hij uiteindelijk op een 4e plaats eindigde.
Pascal Kors en Colin Phan deden beide mee aan het beginnerstoernooi 12+ en zaten de eerste ronde in een poule van 3 waarbij ze beide knap allebei hun wedstrijden wonnen waardoor ze naar de winnaarspoule gingen. In de winnaarspoule speelde alle 4 de nummers 1 van de eerste ronde tegen elkaar. Pascal won beide eerste wedstrijden maar Colin verloor deze beide, waardoor de laatste wedstrijd die ze tegen elkaar moesten niet de titanenstrijd werd om de prijzen. Colin won van Pascal in een spannende wedstrijd maar Pascal werd uiteindelijk op onderling resultaat toch winnaar van het beginnerstoernooi 12+
Noah en Kyan Nijssen waren ingedeeld bij de JO15. Noah had het erg moeilijk net als een paar weken geleden in Beverwijk maar ging in de loop van de ochtend wel steeds beter spelen en kon daardoor toch nog een wedstrijd winnen. Kyan speelde erg sterk en wist zijn eerste 4 wedstrijden allemaal met 3-0 te winnen maar verloor uiteindelijk nog een wedstrijd waardoor hij 2e werd in zijn poule en doorging naar de volgende ronde. In de volgende ronde moest hij eerst een wedstrijd spelen tegen een andere nummer 2 en deze won hij. Net als een paar weken geleden stond hij hierdoor in de kwartfinale maar helaas ging die wedstrijd verloren.
Alwin

About Alwin