Door Antoinet

Het was een druk weekend voor de dames van het wedstrijdsecretariaat. Maar liefst twee teams konden kampioen worden. Voor Jeugd 3 stonden de bidons al klaar, maar dat team 8 van de senioren in Westerzicht zeer waarschijnlijk ook het kampioenschap binnen zou halen, realiseerden we ons pas vrijdagmiddag. Terwijl Julian met gemak alles won, hielden Nick en Leon het nog even spannend, zij waren niet bestand tegen het antitopspinrubber (goed woord voor galgje ook) van één van de tegenstanders. Volgens ingewijden is dat een kwestie van schuiven en beuken, maar ja, dat moet maar net lukken. Lang verhaal kort, de lettertjes zaten nog net op tijd op de bidons en Danielle was zo goed om nog even naar West Souburg te sjezen voor de overhandiging. Dariusz heeft zijn beker nog tegoed, maar we feliciteren heel team 8 met dit kampioenschap! Op naar de 5e klasse!

Met een ander setje bekers en het voltallige jeugdteam 3 reisde Danielle de volgende dag naar Roosendaal. Team 3 stond al zeer riant op kop in de poule en winst van deze wedstrijd zou voor hun kampioenschap betekenen. En zo geschiedde. Hartstikke goed dames en heren. Grote klasse, oftewel 2e klasse!

Voor team 2 en 4 zit een kampioenschap er niet meer echt in. Team 4 kreeg wel 3 punten cadeau voor de komst naar het verre Sint Annaland (die maar 2 spelers op de been hadden gekregen) en Micha en Thijmen wisten er in de dubbel nog een punt aan toe te voegen! Team 2 werd onder de bezielde begeleiding van Miranda genadeloos ingemaakt door de mannen van Tanaka, maar: (zo hebben we uit betrouwbare bron vernomen) het was een gezellige dag!

In poule C van Landelijk Jeugd C blijft het spannend tot de laatste snik. Door de winst met 6-4 van Vriendenschaar staan “M & de 3 J’s” nu bovenaan, maar slechts 1 punt verschil met Alexandria, dus de strijd is nog zeker niet gestreden. We zijn benieuwd wat coach Jan uit de kast gaat trekken om dit tot een goed einde te brengen, maar één ding: hoe het ook eindigt, zijn contract wordt sowieso verlengd 😉

Hoe het verder bij de senioren is gegaan kan ik ook alleen maar afleiden uit de uitslagen, maar ik kan me voorstellen dat het voor Heren 1 een hele lange dag was, want ik weet toevallig hoe lang het rijden is naar Sittard (en terug!)

Enfin, nog een paar wedstrijden en dan is het klaar met de najaarscompetitie, hoe het ook afloopt, het is in ieder geval een competitie die weer eens helemaal uitgespeeld kan worden (dat hoop ik althans).

Uitslagen Jeugd

Landelijk C
Vriendenschaar 1 - TTC Middelburg 1
4-6
Jan 3 Mike 3 Jesse S. 0
Junioren Hoofdklasse
Tanaka 1 - TTC Middelburg 2
10-0
Kees 0 Kyana 0 Leon 0
Junioren J3
ODT Kanjers Uitzendb 1 - TTC Middelburg 3
3-7
Martha 1 Kylian 1 Lotte 2
Junioren J4
Smash '76 2 - TTC Middelburg 4
6-4
Thijmen 0 Jeroen 0 Micha 0

Uitslagen Senioren

3e divisie
Sittard 2 - TTC Middelburg 1
6-4
Sören 2 Ewout 1 Rogier 1
2e klasse
Smash '76 2 - TTC Middelburg 3
5-5
Peter 1 Jan Willem 3 Alwin 1
3e klasse
TTC Middelburg 4 - SAR '72 1
4-6
Niels 2 Jelle Jan 1 Carl 1
3e klasse
TTC Middelburg 5 - Arnemuiden 3
4-6
David 0 Gerard T. 2 Gerard K. 1
6e klasse
Westerzicht 3 - TTC Middelburg 8
2-8
Nick 2 Julian 3 Leon 2
Alwin

About Alwin