Donderdag

Team 7 speelde tegen Scaldina. Dariusz en Julian wisten beide 2 punten te pakken voor het team. Leon kon helaas geen punten toevoegen en helaas werd de dubbel ook nog verloren door Dariusz en Julian. Daarmee was de uitslag een 4-6 verlies

Vrijdag

Team 5 speelde thuis tegen Team 6. Met in Team 5 Edo Rikki en Marco. Ze speelde tegen David, Andrzej en Sven. De eerste 2 wedstrijden gingen naar team 5. Toen was het tijd voor de eerste vader zoon ontmoeting van de familie Van Flierenburg, waarbij vader Marco aantoonde dat zoon Sven nog wat jaartje te gaan heeft om hem op te volgen als de beste speler thuis. De dubbel ging naar Team 6 en ook de wedstrijd tussen Rikki en David was voor het uitspelende team. Na twee 3-1 overwinningen van team 5, pakte Sven Rikki in de 5e game. Na een goede overwinning van Marco in de 9e partij was het in partij 10 nogmaals spannend, waarbij Edo aan het langste eind trok 13-11 in de vijfde game!

Ons 4e team had geen kind aan de nieuwste vereniging van zeeland, TT Goes, Jelle, Gerard en Ronald gingen allen met 3 overwinningen naar huis. Ook de dubbel werd vakkundig binnengehaald door Jelle en Gerard.

Jan Willem, Richard en Niels, kortom team 3, speelde tegen Yerseke 1. Richard wist 2 van zijn potten om te zetten in een overwinning, en Jan Willem en Niels wisten er daar beide 1 aan toe te voegen. Helaas werd de dubbel niet gepakt en dit had een 4-6 nederlaag tot gevolg

Zaterdag

Team 4 Gilles, Thijmen en Jarno Speelde tegen Smash ’76, hierbij pakte Captain Jagt, Jarno twee potjes en wisten Gilles en Thijmen beide 1 wedstrijd om te zetten in winst. Ook de dubbel werd gewonnen door team 4 waardoor de einduitslag 5 – 5 werd.

Team 3 speelde zaterdag als enige team thuis. Met coach Jan in quarantaine werd er op een hele vindingrijke manier gecoacht (zie de foto), Microsoft Teams is dus niet alleen bedoeld voor vergaderingen. Lotte was inmiddels bevrijd uit huize Steijn en wist knap 2 wedstrijdjes te winnen. Kylian voegde daar 1 puntje aan toe. Kopman Luc bleef ongeslagen en pakte alle 3 zijn wedstrijdjes. Helaas werd de dubbel na een spannende 5 gamer niet omgezet in winst met een mooie 6-4 overwinning als gevolg.

Ons 2e team, Vita, Kyana en Kees, speelde in St. Willebrord tegen The Back Hands. Waarbij Vita alle 3 haar wedstrijden wist om te zetten in overwinningen. Kees wist daar 2 wedstrijden aan toe te voegen. En ook Kyana wist 1 potje naar Middelburg te brengen. De dubbel bleef achter in ’t Heike

Jeugd 1 had te maken met corona besmettingen. De wedstrijd is verzet naar zaterdag 26 maart.

Bij de Senioren moest Team 2 uit naar Belcrum, Alwin mocht met Jonah en invaller Niels, naar Breda toe. Helaas bleek Belcrum veel te sterk, slechts 1 game werd gewonnen tegen een sterk spelend Belcrum. Een 10-0 verlies, team 2 moet de komende weken aan de bak!

Team 1 speelde tegen Alexandria ’66. Rogier, Sören en Emiel gingen met ondersteuning van Ewout vol goede moed richting Rotterdam. Helaas wisten Emiel en Rogier geen punten en ging bij beide nog een wedstrijd in 5e naar de Rotterdammers. Sören wist zijn eerste twee wedstrijden te pakken maar werd in zijn laatste wedstrijd weggeslagen door Tristan Benschop. Gelukkig wisten Rogier en Sören de dubbel ook nog te ontfutselen uit de Rotterdamse handen. Met een 7-3 verlies tot gevolg.

Alwin

About Alwin