“Winter is here”, niet de serie, niet de temperatuur, maar voor wat betreft een mini-winterstop… want de aankomende weken zijn er bijna geen wedstrijden, sterker nog, aankomende week niet één. Om deze periode te overbruggen organiseren we wederom de eerste grote Rommelmarkt van het rommelmarkt-seizoen, maar voor het zover is nog even een verslag van afgelopen week.

Afgelopen competitieronde begon voor (senioren)team 9 met een uitwedstrijd op dinsdagavond in en tegen Kapelle. Door drie prima overwinningen van zowel Matty en Geerten werd er een 4-6 overwinning uit het vuur gesleept. De wedstrijd van (senioren)team 8 werd ook op een ongebruikelijke avond gespeeld, namelijk op donderdag tegen Scaldina uit Zierikzee. Ondanks een prima start met ieder één overwinning, werd de wedstrijd met minimaal verschil verloren. Ron kon nog een tweede overwinning toevoegen.

Op de gebruikelijke wedstrijddag voor senioren, vrijdagavond, mochten (senioren)team 4 en 5 een uitwedstrijd spelen. Jan Willem, Rinze en Peter mochten opdraven in Roosendaal tegen ODT. Jan Willem bleef ongeslagen, Rinze won twee wedstrijden en ook Peter deelde met één overwinning mee in de vreugde. Ook Carl, Sandra en Jelle-Jan mochten tegen ODT in Roosendaal spelen. Ook team 5 won met minimaal verschil.

In de Zandkuil werden afgelopen vrijdag dus vijf wedstrijden gespeeld, niet verwonderlijk dat het gigantisch druk was in onze accommodatie. Team 2, met Jeroen, Riny en Alwin, kwamen 1-2 achter, speelde tot half 1 ’s nachts, maar wonnen uiteindelijk met 7-3. Jeroen bleef knap ongeslagen. Ewout, Kristian en Julian maakte korte metten met TIOS. In de allerlaatste wedstrijd van de avond mocht Ewout de tegenstander feliciteren: 9-1. Team 6, met Ronald, Gerard en Rikki aan de aftrap, deelde de punten met Yerseke. Jan, Edo en Julian kwamen net tekort tegen Kerkwerve. Omdat Kerkwerve met twee man op kwam draven, en dus 3 punten kado gaven, kon team 7 toch een overwinning bijschrijven: 6-4. Team 9 speelde wederom tegen Kapelle, net zoals afgelopen dinsdag. Echter waren Geerten, Jan Willem en Wim beter in vorm, of hadden meer thuisvoordeel, want nu werd er met 8-2 gewonnen.

Zaterdag speelde alle (jeugd)teams thuis. Team 3 had wedstrijd reeds verzet, zodat ze deel konden nemen aan een toernooi. Ook de landelijke competitieronde was naar voren gehaald waardoor er uiteindelijk vier teams thuis speelden. In een wederom zeer gevulde Zandkuil moesten Julian, Norah en Melle hun meerdere erkennen in SAR: 3-7. Ons damesteam, (jeugd)team 4 bestaat uit allemaal dames: zaterdag deden Richella, Femke en Eva mee, wonnen met 7-3 van de Back Hands. Richella bleef knap ongeslagen. Ook team 5 won met 7-3. Jordy, Justin en Gilles wonnen allemaal twee wedstrijden. Ons jongste team, team 6 met Sem, Nout en Luc, mochten het tegen het zeer ervaren TCO opnemen. De ervaring van TCO bleek doorslaggevend en er werd dan ook verloren.

Alwin

About Alwin