Beste TTCM’ers,

Hetzij verlaat, maar hierbij de tweede nieuwsbrief van het nieuwe kalenderjaar.

Clubkampioenen: gefeliciteerd!
Er is weer hard gestreden tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen op 12 en 13 januari. En er zijn een hoop winnaars uitgekomen Iedereen hartelijk gefeliciteerd! Voor het volledige verslag met foto’s, kijk op onze nieuwssite: CK Jeugd – TTC Middelburg (verslag van de clubkampioenschappen jeugd) en CK Senioren – TTC Middelburg (senioren). Alle deelnemers en de organisatie hartelijk dank!

Het barrooster is rond
Goed nieuws: het is gelukt het barrooster voor dit voorjaar gevuld te krijgen. Iedereen die hieraan zijn steentje bijdraagt: alvast hartelijk dank! Kijk voor de zekerheid in de bijlage voor een overzicht.

Het barrooster

Inning bijdrage competitie op 1 februari
Minder leuk nieuws: p 1 februari wordt de competitie-toeslag geïncasseerd bij de spelers die dit voorjaar competitie spelen. Het gaat om € 31 voor de senioren en € 20,50 voor de jeugd.

PingPong: tafeltennis voor 4 t/m 6 jarigen

Ken jij een kind van 4 t/m 6 jaar in de vriendenkring/familie, dan is PingPong misschien iets voor die persoon? PingPong is ons aanbod om de allerjongsten kennis te laten maken met tafeltennis. Zondag 28 januari start de eerste les van dit voorjaar. Nieuwsgierig? Bekijk dan bijgevoegde folder die je kan delen met vrienden, kennissen en familieleden!
Flyer Ping Pong (Kids Pong)

Vacature toernooicoördinator jeugd
Na jarenlange inzet draagt Ron het stokje graag aan iemand anders over. Lijkt het je leuk om iets extra’s te doen voor de vereniging? Bekijk dan hier Toernooien – TTC Middelburg hoe de functie van toernooicoördinator er uitziet of stuur een mailtje naar jeugdtoernooi@ttcmiddelburg.nl.

Activiteiten sportpark De Sprong
De sportclubs op De Sprong organiseren gezamenlijke activiteiten die open staan voor alle leden (ook TTCM-leden) en introducés. Zo kun je gaan klaverjassen en tik rugby of kleuterpingpong spelen. Meer info vind je in de bijgevoegde flyer.

Flyer extra activiteiten sportpark De Sprong

NL Doet op 17 maart
Op zondag 17 maart a.s. zullen we in de Zandkuil allerhande klusjes en schoonmaakwerkzaamheden gaan doen in het kader van NL Doet. Dus iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt: houd deze dag vast vrij in je agenda. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd voor de klussers/schoonmakers. Aanmelden kan al door een mailtje te sturen naar info@ttcmiddelburg.nl.

Jeugdtrainingsstage 5 en 6 januari
Aan het einde van de kerstvakantie hebben 9 van onze jeugdspelers meegedaan met een 2-daagse trainingsstage in onze eigen zaal. De eerste dag maakten 2 spelers van Arnemuiden de groep compleet. Met 4 techniek- en 2 conditietrainingen en een spelletjesavond was het een leerzaam en gezellig weekend. Onder leiding van Ivo van Hassel, Jonah Louws en Jelle-Jan Pieterse werkten de spelers goed aan hun techniek en dankzij het lekkere eten van Raymond Nijssen hield iedereen het ook vol. Qui Vive zorgde voor leuke spellen op vrijdagavond en Inkoop.AFG voor een overvloed aan gezond fruit. Het mexen en commando pingelen ging tot laat in de avond door, zelfs op de slaapzaal. Na de afsluiting, met een frietmaaltijd, was de belangrijkste vraag van de deelnemers: “Gaan we dit in de voorjaarsvakantie weer doen?”

Jeugdkamp zomervakantie 12 t/m 17 augustus, schrijf je snel in!
Tijdens de laatste week van de zomervakantie gaan we weer een weekje op kamp met de jeugd. De bestemming is, net als afgelopen zomer, het Belgische Werchter. Het wordt weer een sportieve en gezellig week. Als er plek over is kunnen ook spelers van andere verenigingen zich inschrijven, dus meld je snel aan! In de flyer vind je meer informatie.

Uitnodiging tafeltenniskamp zomervakantie 2024

Nieuwe buitendeuren
Het was hard nodig, en ze hebben nog een verfje nodig, maar tadaa… de buitendeuren van de zaal zijn weer helemaal toekomstbestendig!

Alwin

About Alwin