Beste TTCM’ers,

Hierbij weer belangrijke informatie over het TTCM-verenigingsleven, met twee vacatures, aankondigingen van leuke evenementen en een verslag van NL Doet in de Zandkuil.

Trainingen en vrij spelen tijdens de komende maanden

Omdat er feestdagen en een vakantie aankomen, hierbij een overzicht van wanneer er wel/geen trainingen zijn en wanneer er vrij gespeeld kan worden.

Vacature toernooicoördinator jeugd
Na jarenlange inzet draagt Ron het stokje graag aan iemand anders over. Lijkt het je leuk om iets extra’s te doen voor de vereniging? Bekijk dan hier Toernooien – TTC Middelburg hoe de functie van toernooicoördinator er uitziet of stuur een mailtje naar jeugdtoernooi@ttcmiddelburg.nl.

Vacature secretaris

We zijn hard op zoek naar een nieuwe secretaris van de vereniging. Wil je je steentje bijdragen aan de club en vind je het leuk om meer betrokken te raken bij de vereniging? Kom eens meedraaien in het bestuur en kijk of je het iets vindt. Het is een kleine functie die gemiddeld ongeveer 1 à 2 uur per week kost. De belangrijkste taken zijn: bijhouden van de TTCM-mailbox, bijhouden van een actielijst tijdens bestuursvergaderingen (9 keer per jaar), versturen van de nieuwsbrief, bijhouden ledenadministratie. Ook ouders van jeugdleden worden van harte uitgenodigd om deze functie te bekleden. Als je interesse hebt, mail dan naar info@ttcmiddelburg.nl of bel met Annelies (tel. 0612106689).

Save the date! Lustrumfeest op 31 augustus 2024

Dit jaar bestaat TTCM 20 jaar! De voorbereiding voor het feest zijn al in volle gang. Schrijf 31 augustus vast in je agenda.

Evenementen binnenkort

Schrijf ook alvast de volgende data in je agenda: 25 mei is het jaarlijkse Fifa-toernooi, 1 juni is er een jeugd(fun)toernooi en de jaarlijkse BBQ. Nadere info hierover volgt.

Verslag NL Doet 2024

Op zondag 17 maart jl. vond NLDoet plaats in onze eigen accommodatie. Om 10.00 uur werd gestart met de uit te voeren klussen door de leden Hiep, Wim, Alwin en Riny. Ook werd via het AZC een bewoner van Studio A58, Ali genaamd, toegevoegd aan de klusgroep. Ondanks de geringe belangstelling zijn er veel klussen uitgevoerd:
– Beglazing tussen kantine en speelzaal schoongemaakt
– Alle douchekoppen ontkalkt
– Stoelen in de instructieruimte gereinigd
– Overtollig oud papier opgeruimd
– 12 stuks nieuwe speelveldafzettingen in elkaar gezet en overige afzettingen uitgezocht en de kapotte afgevoerd
– Opbergkast in de zaal opgeruimd en voorzien van de nodige legborden
– Diverse kapotte materialen/spullen afgevoerd
Tussen de middag werd gezorgd voor een smaakvolle lunch en om ongeveer 14.30 uur waren we klaar en konden we terugkijken op een succesvolle NLDoet.
Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en mogelijk tot een volgende klusdag!

Alwin

About Alwin