Beste TTCM’ers,

Hierbij een aantal nieuwtjes waar we echt trots op zijn  en aankondigingen van een aantal leuke evenementen, waaronder de viering van ons 20-jarig lustrum. Ook niet onbelangrijk: twee vacatures die smachten naar nieuwe vrijwilligers. Verder ander belangrijk nieuws, dus lees deze nieuwsbrief alsjeblieft helemaal tot het eind.

Trainingstijden tijdens de komende vakantie en feestdagen

Hierbij nog een keer het overzicht van de tijden dat er wel/niet training wordt gegeven en wanneer de zaal open is om vrij te spelen:

Twee geslaagde trainers!

Na Bas en Julian zijn nu ook Vita en Aidette geslaagd voor de Trainer 2 opleiding! Na de lessen, opdrachten en stage mochten ze maandag 18 maart examen doen. De examinator was erg tevreden over de training die ze gaven aan de jeugdgroep. Gefeliciteerd met jullie diploma!!

Twee teams kampioen!

Senioren 1 en Jeugd 3 zijn kampioen geworden! Gefeliciteerd, geweldig gedaan! Senioren 1 gaat volgend seizoen hoofdklasse spelen en Jeugd 3 promoveert naar de eerste klasse!!

Aankondiging lustrumviering en andere evenementen

Zoals jullie inmiddels weten, bestaat TTC Middelburg dit jaar 20 jaar! Op 31 augustus vieren we dit met een mooi lustrumfeest. Lees er meer over in de uitnodiging. Alle leden en oud-leden zijn welkom. Dus ken je nog een tafeltennisvriend(in) van vroeger, stuur de uitnodiging door én deel de uitnodiging op je socials. Aanmelden kan al, wees welkom!

Binnenkort (op 25 mei) is er ook weer het Fifa-toernooi. En het jeugdFUNtoernooi met de jaarlijkse BBQ staat ook al bijna weer voor de deur (1 juni). Lees er alles de flyer. Je kunt je voor beide evenementen al aanmelden. Hopelijk tot dan!

Vacatures toernooicoördinator jeugd en secretaris

Al eerder is er in deze nieuwsbrief een oproep voor deze vacatures geplaatst. Helaas hebben we hierop nog geen reactie gehad. Beide vacatures staan te popelen om te worden ingevuld. Mocht je interesse hebben, ook als je twijfelt, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vacature toernooicoördinator jeugd

Na jarenlange inzet draagt Ron het stokje graag aan iemand anders over. Lijkt het je leuk om iets extra’s te doen voor de vereniging? Bekijk dan hier Toernooien – TTC Middelburg hoe de functie van toernooicoördinator er uitziet of stuur een mailtje naar jeugdtoernooi@ttcmiddelburg.nl.

Vacature secretaris
We zijn ook hard op zoek naar een nieuwe secretaris van de vereniging. Wil je je steentje bijdragen aan de club en vind je het leuk om meer betrokken te raken bij de vereniging? Kom eens meedraaien in het bestuur en kijk of je het iets vindt. Het is een kleine functie die gemiddeld ongeveer 1 à 2 uur per week kost. De belangrijkste taken zijn: bijhouden van de TTCM-mailbox, bijhouden van een actielijst tijdens bestuursvergaderingen (9 keer per jaar), versturen van de nieuwsbrief, bijhouden ledenadministratie. Ook ouders van jeugdleden worden van harte uitgenodigd om deze functie te bekleden. Als je interesse hebt, mail dan naar info@ttcmiddelburg.nl of bel met Annelies (tel. 0612106689).

Contributieverhoging

Minder leuk nieuws, maar noodzakelijk om de vereniging financieel gezond te houden: per 1 juli a.s. wordt de contributie verhoogd naar 180 euro per jaar, zoals besloten in de algemene ledenvergadering in november 2023. Nieuw is dat de termijnbetalingen (per maand/kwartaal/half jaar) niet meer duurder zullen zijn dan de betalingen per verenigingsjaar. Voor de leden die in termijnen betalen, stijgt de contributie daardoor minder. Mocht het betalen van de contributie een probleem vormen, kijk dan eens of je in aanmerking komt voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur Home | Jeugdfonds Sport & Cultuur (jeugdfondssportencultuur.nl) of het Volwassenenfonds Sport en Cultuur Gemeente Middelburg – Volwassenenfonds. Kom je er niet uit, neem gerust contact op met je trainer of iemand uit het bestuur (info@ttcmiddelburg.nl).

Tafeltennislessen voor scholieren basis- en voortgezet onderwijs

De afgelopen 3 maanden hebben Bas, Jelle-Jan en Rikki tafeltennisgymlessen verzorgd bij Nehalennia. In totaal kregen de klassen uit de bovenbouw 18 blokuren tafeltennis voorgeschoteld. Dat kon in hun eigen gymzaal, dankzij de tafeltennistafels die we 3 jaar geleden konden aanschaffen dankzij stichting Hendrick Avercamp. Ook zijn er brugklassers van  Nehalennia en het Scheldemond College naar de Zandkuil gekomen voor gastlessen. Tot slot hebben we op 19 april basisscholieren ontvangen tijdens de Koningsspelen. De leerlingen, en ook de gymdocenten, waren erg enthousiast!

Gefeliciteerd, je hebt het einde van deze nieuwsbrief gehaald. We zien je graag weer snel in de Zandkuil. Tot dan!

Alwin

About Alwin