Beste TTCM’ers,

Lees ook deze nieuwsbrief goed, er staan voor iedereen belangrijke wetenswaardigheden in.

Trainingen en vrij spelen deze zomer

De 50-plusgroep speelt de hele zomer lekker door. De meeste andere trainingen lopen door tot en met vrijdag 21 juni. Dat geldt ook voor de tijden dat vrij gespeeld kan worden in de zaal.
Voor de volgende 3 groepen stoppen de trainingen vanaf vandaag al: maandag A-groep (18:30 – 20:00 uur), maandag B-senioren (20:00 – 21:00 uur) en donderdag A-groep (19:00 – 20:30 uur).

In de zomerperiode is de zaal regelmatig open om vrij te spelen. De precieze tijden worden laten we nog weten. Alle trainingen starten weer vanaf maandag 19 augustus.

Contributieverhoging: niet leuk, wel noodzaak

Tijdens de ledenvergadering in november 2023 is besloten de contributie per 1 juli te verhogen, om de vereniging financieel gezond te kunnen houden. Per 1 juli a.s. gelden de volgende tarieven:
€ 180,00 per jaar
€ 90,00 per halfjaar
€ 45,00 per kwartaal
€ 15,00 per maand.

Mocht het betalen van de contributie een probleem vormen, kijk dan eens of je in aanmerking komt voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur Home | Jeugdfonds Sport & Cultuur (jeugdfondssportencultuur.nl) of het Volwassenenfonds Sport en Cultuur Gemeente Middelburg – Volwassenenfonds. Kom je er niet uit, neem gerust contact op met je trainer of iemand uit het bestuur (info@ttcmiddelburg.nl).

Let op: de contributie wordt op 1 juli a.s. geïnd.

Wél leuk: het lustrumfeest op 31 augustus

Omdat we dit jaar 20 jaar bestaan, hebben we reden voor een extra feestje, met een verrassingstoernooi, pubquiz, barbecue én feestavond! Zie voor meer informatie in deze flyer. Als je oud-leden kent, stuur de flyer dan gerust aan hen door.

Vacatures toernooicoördinator jeugd en secretaris

Helaas staan beide vacatures nog steeds te popelen om te worden ingevuld. Mocht je interesse hebben, ook als je twijfelt, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vacature toernooicoördinator jeugd
Na jarenlange inzet draagt Ron het stokje graag aan iemand anders over. Lijkt het je leuk om iets extra’s te doen voor de vereniging? Bekijk dan hier Toernooien – TTC Middelburg hoe de functie van toernooicoördinator er uitziet of stuur een mailtje naar jeugdtoernooi@ttcmiddelburg.nl.

Vacature secretaris
We zijn ook hard op zoek naar een nieuwe secretaris van de vereniging. Wil je je steentje bijdragen aan de club en vind je het leuk om meer betrokken te raken bij de vereniging? Kom eens meedraaien in het bestuur en kijk of je het iets vindt. Het is een kleine functie die gemiddeld ongeveer 1 à 2 uur per week kost. De belangrijkste taken zijn: bijhouden van de TTCM-mailbox, bijhouden van een actielijst tijdens bestuursvergaderingen (9 keer per jaar), versturen van de nieuwsbrief, bijhouden ledenadministratie. Ook ouders van jeugdleden worden van harte uitgenodigd om deze functie te bekleden. Als je interesse hebt, mail dan naar info@ttcmiddelburg.nl of bel met Annelies (tel. 0612106689).

 

Dat was ‘m weer! We zien je graag weer snel in de Zandkuil. Tot dan!

Alwin

About Alwin