Goed nieuws: we mogen weer tafeltennissen. Hierbij een beknopt overzicht van alle mogelijkheden:

Trainingen
Vanaf vandaag (maandag 17 januari) beginnen alle trainingen weer. Enkele trainingstijden zijn daarbij aangepast. We hebben een nieuwe trainer aangetrokken, zodat vooral de volwassenen de gemiste speeltijd snel kunnen inhalen. De aangepaste trainingstijden:

  • Maandag C-Jeugd: 17:00 – 18:30 uur (half uur vervroegd)
  • Maandag A-Selectie: 18:30 – 20:00 uur (half uur vervroegd)
  • Maandag B-Selectie volwassenen: 20:00 – 21:00 uur (half uur vervroegd), vanaf nu elke week!
  • Dinsdag Instroomgroep: 16:45 – 18:00 uur (kwartier vervroegd).

Voor het volledige trainingsoverzicht verwijzen wij naar de nieuwe trainingsgroepen.

Nieuwe trainer (en wat voor een!)
Met Anton Pleijsier hebben we een ervaren trainer aangetrokken. Anton is de persoonlijke trainer van Britt Eerland (de beste speler van Nederland) en tafeltennistrainer is al jaren zijn beroep. Afgelopen zomer was hij nog op de Olympische Spelen en vanaf nu geeft hij op maandag training aan de A-Selectie en de B-Selectie bij TTC Middelburg. Dat betekent dat de B-selectie vanaf nu wekelijks training krijgt, dus niet alleen in de weken dat er competitie is. Zo kunnen de volwassenen de gemiste tafeltennistijd door de verschillende lockdowns weer inhalen!

Vrij spelen
Het vrij spelen is inmiddels ook weer opgestart. Op de volgende dagen kun je weer terecht in de Zandkuil om een balletje te slaan:

  • Woensdag van 18:15 tot 19:45 uur
  • Zaterdag van 12:30 tot 14:00 uur
  • Zondag van 12:30 tot 14:00 uur

Dinsdag- en vrijdagochtend (50+ groep)
Ook de senioren van de vereniging kunnen weer van start. Vanaf dinsdag 18 januari kan er elke dinsdag- en vrijdagochtend van 9:00 tot 11:00 uur weer worden gespeeld.

WBTV
De WBTV start aanstaande woensdag (woensdag 19 januari) met een avondje vrij spelen. Op 27 januari en 3 februari worden de laatste twee wedstrijden van de najaarscompetitie gespeeld. Als alles goed verloopt, kan daarna worden gestart met de voorjaarscompetitie.

Houd je aan de regels
De coronaregels zijn inmiddels bij iedereen bekend. Probeer buiten het sporten om echt afstand te houden en een mondkapje te dragen, zodat we zo min mogelijk kans op besmetting in onze zaal hebben. Bij twijfel, kijk nog even op Protocol verantwoord sporten – TTC Middelburg. Neem je coronatoegangsbewijs mee als je 18 jaar of ouder bent. De kleedkamers, douches en toiletten zijn weer open! Onderlinge partijtjes en het dubbelspel zijn toegestaan.

Maar ook veel plezier natuurlijk!
Iedereen weer veel plezier bij de trainingen en het vrij spelen gewenst, super dat het weer kan!

Alwin

About Alwin